GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ξένος τύπος εκθειάζει το ελληνικό τοπίο

Η αρμονία του ελληνικού σκηνικού επιτυγχάνεται από το πάντρεμα λευκού και γαλάζιου και της αντανάκλασης του φωτός, όπως σημειών...



Η αρμονία του ελληνικού σκηνικού επιτυγχάνεται από το πάντρεμα λευκού και γαλάζιου και της αντανάκλασης του φωτός, όπως σημειώνει σε δημοσίευμά του το diariodemallorca.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, στην Ελλάδα υπάρχουν μέρη όπου το μπλε και το λευκό, μαζί με τις θολωτές σκεπές είναι κλασικό. Αλλού το λευκό συνδυάζεται με γήινα χρώματα όπως τερακότα. Σε κάθε πάντως περίπτωση, το σκηνικό ποτέ δε χάνει την γεωμετρία, τόσο ως προς την κατασκευή των σπιτιών και τη διακόσμησή του, δημιουργώντας μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.
Η διακόσμηση είναι απλή, με λιτές γραμμές και έπιπλα. Στο εσωτερικό λευκό χρώμα ή πέτρα ενώ άλλο ένα χρώμα που ξεχωρίζει είναι το μπλε, που θυμίζει Αιγαίο. Το λευκό και το μπλε συνδυάζονται με άλλα χρώματα αλλά πάντα σε γήινες αποχρώσεις. Όσο για τα φυτά, οι αυλές γεμίζουν χρώμα ενώ ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι τα κεραμικά που χρησιμοποιούνται είτε ως διακοσμητικά είτε ως αποθηκευτικοί χώροι.
e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση