GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει Νταρμπισάιρ o ΟΦΗ

Τον Ματ Νταρμπισάιρ σκέφτονται στον ΟΦΗ ως την ιδανική λύση για το κενό στην επίθεση μετά την αποχώρηση του Παπάζογλου. Ο Αγγλος φο...


Τον Ματ Νταρμπισάιρ σκέφτονται στον ΟΦΗ ως την ιδανική λύση για το κενό στην επίθεση μετά την αποχώρηση του Παπάζογλου.
Ο Αγγλος φορ έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ βλέπει πολύ «ζεστά» την περίπτωσή του.
Ενδεχομένως να είχε μπει με πιο αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του 28χρονου πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, αν δεν προέκυπτε εμπλοκή με τον Τζενάρο Γκατούζο.
Τι συμβαίνει με Γκατούζο
Από τη διοίκηση του ΟΦΗ παραδέχτηκαν ότι σημειώθηκε εμπλοκή στο θέμα της συμφωνίας με τον Γκατούζο, αλλά όχι «ναυάγιο». Απέδωσαν την απρόσμενη εξέλιξη στην άρνηση των συνεργατών του Ιταλού τεχνικού να έρθουν στον ΟΦΗ, προσθέτοντας ότι οι ίδιοι άνθρωποι επηρέασαν τον «Ρίνο» ώστε να μην επιλέξει ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό. Ωστόσο, όπως έλεγαν από τον ΟΦΗ, η υπόθεση δεν έχει κλείσει.
Προφανώς, στην ΠΑΕ διατηρούν την ελπίδα ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, θα καταφέρει να μεταπείσει τον «Ρίνο». Πάντως το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη ο Γκατούζο και να έρθει στην Κρήτη για να δουλέψει –αυτή την χρονική στιγμή- είναι μικρό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση