GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο ψήνει με μπικίνι, ιδρώνει και εμάς... μας ξεσηκώνει! [photos]

Ιδρώνει η Αλεσάντρα Αμπρόζιο για να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και να μπορεί να δοκιμάσει μετά αυτά που ετοιμάζει....



Ιδρώνει η Αλεσάντρα Αμπρόζιο για να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και να μπορεί να δοκιμάσει μετά αυτά που ετοιμάζει. Ο «Άγγελος» της Victoria Secret κάνει μπάρμπεκιου και δείχνει τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς της στους φίλους της στο Instagram.

Το 33χρονο μοντέλο φορά το πιο λαμπερό του χαμόγελο και ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ψήνει. Παράλληλα, «κερνάει» όμως. «Ποιος θέλει λίγο (από το μπάρμπεκιου);», αναφέρει το σχόλιο της φωτογραφίας που ανάρτησε.
Βέβαια, για να απολαύσει και η ίδια τα ψητά και να μην έχει τύψεις προηγήθηκε γυμναστική, όπως αναφέρει η «Daily Mail». Νωρίτερα η 33χρονη Αλεσάντρα βρέθηκε σε γυμναστήριο της Σάντα Μόνικα όπου έκανε ένα πλήρες πρόγραμμα πιλάτες, διασκεδάζοντας κιόλας με τις φίλες της.

Ντυμένη με ένα κολάν και ένα μπλουζάκι κυκλοφορούσε στους δρόμους της Σάντα Μόνικα και έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση