GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ε. Παπαβασιλείου: Δείτε - πρώτη φορά - το κορμί της... χωρίς ρετούς! [photos]

Πόσο photoshop "πέφτει" στις φωτογραφίες της; Στη σύγκριση των παρακάτω φωτογραφιών με - και χωρίς - ρετούς αποκαλύπτ...



Πόσο photoshop "πέφτει" στις φωτογραφίες της; Στη σύγκριση των παρακάτω φωτογραφιών με - και χωρίς - ρετούς αποκαλύπτεται η... αλήθεια και φαίνεται πραγματικά αν το κορμί της έχει ατέλειες ή όχι. Δείτε τις φωτογραφίες...

Κάποιοι έκαναν λόγο για τη χρήση του photoshop στις φωτογραφίες της. Με την παρακάτω φωτογραφία, η παρουσιάστρια δίνει τη δική της απάντηση και φαίνεται πραγματικά αν το κορμί της έχει ατέλειες ή όχι.
Δείτε τη χωρίς ρετούς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αφού η φίλη της Σοφία Δριστέλα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία, η οποία φυσικά δεν έχει δεχτεί καμία επεξεργασία.
Στο πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος, η Έλενα Παπαβασιλείουβρέθηκε το μεσημέρι του Σάββατου 24 Μαΐου στην παραλία του Grand Resort Lagonissi.
«Αγαπώ πάρα πολύ το καλοκαίρι. Μου αρέσει η θάλασσα, με ηρεμεί ακόμη και να τη βλέπω. Πάντα φροντίζω να βρίσκομαι από νωρίς στην παραλία για να απολαμβάνω κάθε λεπτό. Ήταν η πρώτη μου βουτιά. Η θάλασσα ήταν πραγματικά παγωμένη, αλλά τη συνήθισα γρήγορα», αναφέρει στο "ΟΚ!".
«Προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αποφεύγοντας τα λιπαρά αλλά και τους υδατάνθρακες, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες», προσθέτει η Έλενα Παπαβασιλείου για τις καθημερινές διατροφικές της συνήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση