GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κατεδαφιστεί το πιο στενό σπίτι του Λονδίνου [photos]

Με πλάτος μόλις 1,8 μέτρα και «στριμωγμένο» ανάμεσα σε δύο άλλα, το στενότερο σπίτι στο Λονδίνο δεν θυμίζει καν ακριβώς σπίτι. ...



Με πλάτος μόλις 1,8 μέτρα και «στριμωγμένο» ανάμεσα σε δύο άλλα, το στενότερο σπίτι στο Λονδίνο δεν θυμίζει καν ακριβώς σπίτι. Πλέον η κατασκευή πρόκειται να κατεδαφιστεί καθώς η έφεση που είχε υποβάλει ο ιδιοκτήτης του απορρίφθηκε.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει τώρα προθεσμία τριών μηνών για να το γκρεμίσει.
Οι εργασίες στο Leyton του ανατολικού Λονδίνου άρχισαν τον περασμένο Μάιο με τους γείτονες να εκφράζουν ανησυχίες για την ασφάλεια των ανθρώπων που ζουν εκεί.
Το δημοτικό συμβούλιο διέταξε την παύση των εργασιών καθώς ο χώρος όπου ανεγειρόταν το σπίτι ήταν ένα παλιό γκαράζ και δεν υπήρχε η σχετική άδεια.
Αργότερα εκδόθηκε εντολή κατεδάφισης αλλά ο ιδιοκτήτης άσκησε έφεση και η υπόθεση έφτασε στον Επιθεωρητή Πολεοδομίας. Η τελευταία απόφαση δίνει προθεσμία τριών μηνών για την κατεδάφισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση