GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μία ξαδέλφη του Ωνάση ψάχνει στα σκουπίδια [photos]

Μπορεί η οικογένειά της να είναι μία από τις πλουσιότερες στην Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά η γερμανική Bild εντόπισε την Όλγα Ων...



Μπορεί η οικογένειά της να είναι μία από τις πλουσιότερες στην Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά η γερμανική Bild εντόπισε την Όλγα Ωνάση να ψάχνει τα σκουπίδια για να μπορέσει να ζήσει.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της γερμανικής εφημερίδας στην Αθήνα, η Όλγα Ωνάση ήταν παντρεμένη με τον ξάδερφο του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση, τον Γιώργο Ωνάση.
Η γυναίκα πηγαίνει να πάρει τη σούπα της στο συσσίτιο εκκλησίας καθημερινά, αλλά επειδή δεν της είναι αρκετό ψάχνει και τα σκουπίδια. Όπως η ίδια δήλωσε στην Bild, ποτέ δεν πήρε κομμάτι από την κληρονομιά της οικογένειας Ωνάση. Αντιθέτως, λάμβανε μία μόνο σύνταξη που τώρα λόγω οικονομικής κρίσης έχει πέσει στα 300 ευρώ, όπως δήλωσε η ίδια στον ανταποκριτή της Bild.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η Όλγα Ωνάση παραμένει κομψή γυναίκα, φορώντας ένα γούνινο παλτό για να προφυλάσσεται από το κρύο παρά το γεγονός ότι αναγκάζεται να ψάχνει τα σκουπίδια για να ζήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση