GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα play offs της Super League στα κανάλια Novasports

Η 4η αγωνιστική των play offs της Super League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών κα...


Η 4η αγωνιστική των play offs της Super League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 11 Μαΐου στις 18:15 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 2 τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Γιώργου Αργυρόγλου. Στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» οι Κυπελλούχοι θα υποδεχθούν τους Αρκάδες με μοναδικό στόχο τη νίκη, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στις 20:30 θα ακολουθήσει επίσης σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Περιστέρι ο αγώνας Ατρόμητος – ΠΑΟΚ που θα καλυφθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Κωστή Μπότσαρη. Οι Περιστεριώτες μπροστά στο κοινό τους θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς της νίκης, την στιγμή που οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να φύγουν χωρίς απώλειες από την δύσκολη έδρα του Ατρόμητου.
Οι αγώνες θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση