GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στον τόπο που γεννήθηκα" αυτή την βδομάδα στο Δραβήσκο Σερρών [video]

"Επισκεπτόμαστε τον νομό Σερρών και έναν τόπο που έχει μιλήσει ο Θουκυδίδης πριν από πολλά πολλά χρόνια γι αυτόν, τον Δρα...



"Επισκεπτόμαστε τον νομό Σερρών και έναν τόπο που έχει μιλήσει ο Θουκυδίδης πριν από πολλά πολλά
χρόνια γι αυτόν, τον Δραβήσκο του νομού Σερρών" αναφέρει στην ανακοίνωση της η εκπομπή Στον τόπο που γεννήθηκα και συνεχίζει:

"Στην εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” της τηλεόρασης 4Ε αυτή την Κυριακή 1 Ιουνίου στις 11:45 ενημερωνόμαστε για την ιστορία του ευλογημένου αυτού τόπου και μιλάμε με τους παλιούς κατοίκους . Γνωρίζουμε , έναν κτηνοτρόφο, έναν αγρότη και κάνουμε μια βόλτα στην περιοχή “Κρυονέρι”
Οι ιερείς μας περιμένουν για να μας συστήσουν στην εκκλησιαστική ιστορία.
Μια πολύ καλή και ευγενική κυρία φτιάχνει ψωμί μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μαζί με την εγγονούλα της.
Η χορωδία “κλέβει” την παράσταση ενώ ένα λαογραφικό μουσείο μας εντυπωσιάζει με τα όσα κατάφερε να συγκεντρώσει η δημιουργός του , η κυρία Παρθένα!
Πάμε στου κυρ Αντώνη το ραφτάδικο και μιλάμε μαζί του πάνω από την παλιά του ραπτομηχανή!
Χοροί και τραγούδια του τόπου στο τέλος αλλά εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες .
Αυτή την Κυριακή 1 Ιουνίου δείτε στις 11:45 την εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε...Την ίδια ώρα και μέσω ΟΤΕ TV αλλά και διαδικτυακά. Κοντά στην Ομογένεια μέσω δορυφόρων. Σε επανάληψη την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 16:45 …
Τα γυρίσματα συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι , κλείστε τώρα τα δικά σας για το δικό σας χωριό!"

1 σχόλιο

  1. Βράζει η ελληνική κοινωνία. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια νέα προκλητική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ για να διαλυθούν οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ ( από άγνωστα κέντρα αλλά με γνωστά κίνητρα ), ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες και για εκλογή Προέδρου και συνέχιση της διακυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με ενσωμάτωση αποστατών βουλευτών από τα άλλα κόμματα για να φτάσουν τον αριθμό 180έδρες, και να συνεχιστεί για 2 χρόνια το μαρτύριο του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου.

    Εξωθεσμικά κέντρα, αφού επέβαλλαν δοτούς πρωθυπουργούς και "εκλεκτούς υπουργούς", τώρα ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ σχέδια διάλυσης κινημάτων, όπως των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, και τη δημιουργία νέων κομμάτων που θα παίξουν το ρόλο υποστηρικτή ( Ποτάμι ) ή προσφέρουν θέσεις και υπουργεία και καρέκλες σε "ανεξάρτητους" βουλευτές για να επιστρέψουν στα μαντριά. Απέραντο μαγειρείο, φοβερά παρασκήνια,ίντριγκες, εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, πολιτικο-οικονομικής, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην νομή της εξουσίας, και ποδηγετούν τον Ελληνικό λαό μέσω των τηλεοπτικών καναλιών. Βρώμα, μπόχα, δυσωδία, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος και Συντάγματος, με στόχο τον Σύριζα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που όρθωσαν αντιμνημονιακό λόγο. Αιδώς Αργείοι !

    Οι δημοκρατικοί πολίτες που ψήφισαν Ελιά και Ποτάμι, πως νοιώθουν σήμερα με τις ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση