GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αντίπαλος του Γκλέτσου πήγε στο εκλογικό κέντρο για να τον συγχαρεί! [video]

Ο αντίπαλος του Απόστολου Γκλέτσου στο Δήμο Στυλίδας, Πανουργιάς Πανουργιάς όταν πλέον είχε διαφανεί ότι η μάχη είχε κριθεί από...



Ο αντίπαλος του Απόστολου Γκλέτσου στο Δήμο Στυλίδας, Πανουργιάς Πανουργιάς όταν πλέον είχε διαφανεί ότι η μάχη είχε κριθεί από την πρώτη Κυριακή, πήγε στο εκλογικό κέντρο του Απόστολου Γκλέτσου για να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Ο Δήμαρχος όμως δεν είχε έρθει ακόμα. Ωστόσο ο Πανουργιάς Πανουργιάς συνεχάρη τους συνεργάτες του Απ. Γκλέτσου, είπε συγχαρητήρια στους παρευρισκόμενους και εκείνοι του το ανταπέδωσαν με ένα χειροκρότημα.
Την πολύ ωραία αυτή στιγμή κατέγραψε ο φακός του LamiaReport:
Λίγο αργότερα ο Πανουργιάς Πανουργιάς έκανε γραπτή δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
« Οι συμπολίτες μας, αποφάσισαν και η απόφαση τους είναι απόλυτα σεβαστή.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτήν την προεκλογική μάχη, τους υποψήφιους μας που υπερέβαλαν εαυτό και τους απλούς πολίτες που στήριξαν την προσπάθεια μας.
Από εδώ και έπειτα, όλοι ενωμένοι πρέπει να δουλέψουμε για να αλλάξει πραγματικά ο τόπος μας. Αυτό είναι το αίτημα των πολιτών και αυτό πρέπει να κάνουμε.
Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την θέση της μείζονος Αντιπολίτευσης, θα είμαστε δίπλα στον δήμαρχο, κ. Γκλέτσο, το οποίο συγχαίρω για τη νίκη του, σε ότι καλό επιχειρεί αλλά και με κριτική στάση σε ότι αρνητικό διαπιστώνουμε.»
Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση