GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η Ελληνίδα που τραγούδησε Ριάνα και μάγεψε τον Ρίκι Μάρτιν στο αυστραλιανό «Voice»! [video]

Η 25χρονη Καλλιρόη Γελαγώτη (Carly Yelayotis) πήρε μέρος στις οντισιόν του αυστραλιανού «Voice» και τραγούδησε το «Stay» της Ρι...



Η 25χρονη Καλλιρόη Γελαγώτη (Carly Yelayotis) πήρε μέρος στις οντισιόν του αυστραλιανού «Voice» και τραγούδησε το «Stay» της Ριάνα, συγκινώντας τους κριτές με την ερμηνεία της.
Μπορεί να άργησαν να γυρίσουν την καρέκλα, όμως, στο τέλος γύρισαν οι τρεις από τους τέσσερις coaches. Πρώτος, γύρισε ο Τζόελ Μάντεν και μετά ο Ρίκι Μάρτιν με την Κάιλι Μινόγκ. Η Καλιρρόη όμως, επέλεξε τον Ρίκι Μάρτιν για coach, συνεχίζοντας μαζί του στα battles του «Voice».

H 25χρονη Καλλιρόη δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι, αφού ασχολείται μόνο τα τρία τελευταία χρόνια, συμμετέχοντας σε συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών που επισκέπτονται κατά καιρούς την πόλη της.
Χαρακτηριστικό είναι πως η 25χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια που ζει στη Μελβούρνη, δεν είχε τραγουδήσει ποτέ πριν σε αγγλικό στίχο, αφού μέχρι πρόσφατα επέλεγε να ερμηνεύει μόνο ελληνικά και λαϊκά τραγούδια.
Η ίδια μίλησε για την εμπειρία στην «Espresso» και όπως δήλωσε ακόμα δεν το έχει πιστέψει: «Δεν περιγράφεται εκείνη η στιγμή. Πραγματικά ήταν ένα όνειρο. Να είμαι επάνω στη σκηνή, να τραγουδάω δίνοντάς τα όλα, σώμα και ψυχή, να αισθάνομαι τον κόσμο να τραγουδάει μαζί μου και μέσα στα τρία δευτερόλεπτα να έχουν γυρίσει τρεις coaches. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω περάσει στη φάση των Blind Auditions. Είμαι ευγνώμων, ειδικά στους κριτές που μου μίλησαν με τόσο καλά λόγια, ήταν μεγάλη μου τιμή».

Μάλιστα εξήγησε και το λόγο που επέλεξε τον Ρίκι Μάρτιν για coach: «Ολοι οι coaches είναι τεράστιοι καλλιτέχνες και είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στην ομάδα του Μάρτιν. Μας δένει ίσως το… αίμα, εκείνος Πορτορικανός, εγώ Ελληνίδα. Του βγάζω συναισθήματα όταν τραγουδάω, όπως μου λέει, κι αυτό με ενθαρρύνει» και πρόσθεσε πως: «Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη που εκπροσωπώ τους Ελληνες σε ένα παιχνίδι με τόσες καλές φωνές».

Ανάμεσα στα ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών με τους οποίους έχει τραγουδήσει η Καλιρρόη σε κέντρα της Μελβούρνης και του Σύδνεϋ, είναι τα εξής: Αντζελα Δημητρίου, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ζαφείρης Μελάς, Αλέκος Ζαζόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Παιδιά απ” την Πάτρα, Στάθης Αγγελόπουλος, Νίκος Βέρτης κ.ά.
Όνειρό της όπως λέει, είναι «να τραγουδάω στις σκηνές της Ελλάδας. Να έχω χάσει την ταμπέλα της «Αυστραλέζας» και να έχω κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων των Ελλήνων παγκοσμίως», καταλήγοντας πως αγαπημένος της συνθέτης είναι ο Αντώνης Βαρδής, και ιδανικό για εκείνη θα ήταν να της δώσει ένα τραγούδι του!

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση