GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι X-Men στο Λονδίνο

Μετά από την πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη οι πρωταγωνιστές της ταινίας χωρίστηκαν για να «διαδώσουν τον μύθο των X-Men». Χθες, με φ...



Μετά από την πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη οι πρωταγωνιστές της ταινίας χωρίστηκαν για να «διαδώσουν τον μύθο των X-Men».
Χθες, με φόντο το βροχερό Λονδίνο, στην πλατεία Leicester, πολλοί οπαδοί των X-Men κατάφεραν να δουν από κοντά τους James McAvoy, Patrick Stewart, Michael Fassbender και Ian McKellan.
Επίσης, στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν ο σεναριογράφος / παραγωγός Simon Kinberg και ο παραγωγόςLauren Shuler Donner καθώς και πλήθος επισήμων όπως οι Andy Serkis, Stanley Tucci και Wesley Snipes.

1 σχόλιο

  1. Τα φορολογικά μέτρα του Στουρνάρα και τα χαράτσια του Βενιζέλου, ο νέος φόρος στα ακίνητα, η κοροιδία με το μέρισμα που δόθηκε για εξαγορά ψήφων,οι κατασχέσεις που έπονται των εκλογών, ο νέος ληστρικός φόρος στα ακίνητα και οι νέες μειώσεις στις συντάξεις επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Ο κ. Σαμαράς κάνει συγκεντρώσεις ενώπιον 100-150 ατόμων ( ούτε οι υποφήφιοι δεν πάνε ) σε Μυτιλήνη, Λαμία, Τρίπολη και ο κ.Βενιζέλος μαζεύει 150-200 άτομα στην έδρα του στη Θεσσαλονίκη !!!Το Ποτάμι,επίσης, κάνει συγκεντρώσεις 20-30 ατόμων ! Το 80% του κόσμου λέει ότι θα καταψηφίσει τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες που στηρίζονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ !

    Αντίθετα με τις στημένες δημοσκοπήσεις, όποιος γυρνάει στην αγορά και στα καφενεία, βλέπει ένα εκλογικό ντέρμπι ανάμεσα στους υποψηφίους του Σύριζα και της Ελλ. Αυγής και καταβαράθρωση των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών ( επίσημων και ψευτοανεξάρτητων ) της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς.

    Το μεγαλύτερο γέλιο, όμως, θα έχουν οι ευρωεκλογές, όπου η ΝΔ θα πέσει πολύ κάτω από 15% και η Ελιά - Ποτάμι κάτω από 4%, γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Βλέποντας τα στημένα γκάλοπ που προσπαθούν τεχνητά να φουσκώσουν τα ποσοστά της ΝΔ, της Ελιάς, του Ποταμιού και της Δημάρ, ενώ ήθελε να ψηφίσει μικρότερα κόμματα, τώρα συσπειρώνεται στα 4 ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών για να στείλει μήνυμα στην Ευρώπη ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα, ούτε μεσοπρόθεσμα, ούτε μακροπρόθεσμα : Σύριζα, Χρ. Αυγή, Ανεξάρτητους Έλληνες και ΚΚΕ, οι οποίοι φαίνονται στα μάτια πολλών ως λύση για δυναμική παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο !

    Δηλαδή, με τα στημένα γκάλοπ οι ψηφοφόροι οργίστηκαν ακόμα πιο πολύ και θα δούμε τεράστια ποσοστά στους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες του Σύριζα και της Ελλην. Αυγής. Ο κόσμος τρέμει τις κατασχέσεις σπιτιών που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση και τους φόρους στα εισοδήματα και ακίνητα. Θέλει να τιμωρήσει για την ανεργία, τη φτώχεια, τα συσσίτια, τις ουρές στην εφορία και στη ΔΕΗ, για τα παιδιά του που μοναδικό μέλλον έχουν τα 5μηνα του ΕΣΠΑ, δηλαδή το απόλυτο κενό.

    Προς έκπληξη των δημοσκόπων, η μάχη αυτή τη Κυριακή θα δοθεί μεταξύ Σύριζα και Ελληνικής Αυγής για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες, ενώ ο κόσμος φαίνεται να στηρίζει και υποψηφίους των ΑΝΕΛ,όπως ο Παύλος Χαϊκάλης στην Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση