GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Yδατοδρόμιο και στην Αμφιλοχία

Μετά από τη Σκύρο και την Αλόννησο, υδατοδρόμιο και στην Αμφιλοχία. Θα μπορεί να έχει διασύνδεση με τα νησιά του Ιονίου αλλά και τα...


Μετά από τη Σκύρο και την Αλόννησο, υδατοδρόμιο και στην Αμφιλοχία. Θα μπορεί να έχει διασύνδεση με τα νησιά του Ιονίου αλλά και τα άλλα υδατοδρόμια της Δυτικής Ελλάδας

Μετά από τη Σκύρο και την Αλόννησο ακολούθησε η Αμφιλοχία, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία παραχώρησης χώρου για το υδατοδρόμιο.
Ως ανάδοχος του νέου υδατοδρομίου ορίστηκε η εταιρεία «Υδατοδρόμιο Αμφιλοχίας ΙΚΕ», η οποία είναι θυγατρική της Υδροπλάνα Ελλάδας μετά την αξιολόγηση από την επιτροπή διαγωνισμού που συστήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας.
«Η επένδυση αυτή θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Αμφιλοχίας, αναπτύσσοντας μια νέα συγκοινωνιακή δραστηριότητα με δυνατότητα σύνδεσης σε νέους προορισμούς, έτσι ώστε να δώσουμε ώθηση στο τουριστικό προϊόν», δήλωσε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Α. Κοιμήσης.

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Μιχάλης Ασσαριώτης, ο οποίος ήταν παρόν στον διαγωνισμό επισήμανε «Κάναμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη υδατοδρομίων στην Ελλάδα. Το υδατοδρόμιο Αμφιλοχίας λόγω της κεντρικής του θέσης θα μπορεί να έχει διασύνδεση με τα νησιά του Ιονίου αλλά και τα άλλα υδατοδρόμια της Δυτικής Ελλάδας όπως την λίμνη των Ιωαννίνων, Πάτρα αλλά και την Αθήνα όταν το μητροπολιτικό υδατοδρόμιο ολοκληρωθεί». Επίσης, υποστήριξε ότι τα υδροπλάνα θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στον τομέα της υγείας με τις αεροδιακομιδές των ασθενών αλλά και στον τουρισμό υγείας.
Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Νικόλας Χαραλάμπους αναφέρει «Η πορεία της συγκεκριμένης επενδυτικής δραστηριότητας της εταιρείας μας προχωράει με σταθερά βήματα και αναμένεται σύντομα να έχουμε ένα βιώσιμο δίκτυο υδατοδρομίων, που θα δώσει μια νέα πνοή στην διασύνδεση όλης της Ελλάδας».πηγή: patrastimes.gr

1 σχόλιο

  1. Με προκλητικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε άνευ όρων σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το ΒΗΜΑ FM.

    Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου, δήλωσε ότι «πρόκειται για νούμερο που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

    Από τα... βέλη του δεν ξέφυγε όυτε η υποψήφια περιφεριάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου για την οποία εκφράστηκε με σεξιστικά σχόλια. «Παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα. Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε.

    Ο κ. Πάγκαλος, δήλωσε πως για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ.

    Παρότρυνε πάντως όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. «Είναι δυο. Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ», είπε χαρακτηριστικά.

    Εισαγγελέας και για τα σεξιστικά για την κ.Δουρου ΤΟΥ ΦΑΣΊΣΤΑ ΠΆΓΚΑΛΟΥ ...ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ...Ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ ΤΕ-ΛΟΣ... ΤΕΛΟΣΣΣΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση