GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο 1 τόνος ηρωίνης που ανακαλύφθηκε! [photos]

Επιτυχής επιχείρηση εντοπισμού και κατάσχεσης νέας μεγάλης ποσότητας ηρωίνης βάρους 986,600 κιλών και...



Επιτυχής επιχείρηση εντοπισμού και κατάσχεσης νέας μεγάλης ποσότητας ηρωίνης βάρους 986,600 κιλών και...
σύλληψη μελών του κυκλώματος διακίνησής της πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας και υπό τη συνεχή εποπτεία των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών, τα στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του ΥΝΑ/Α.Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ομοσπονδιακό Γραφείο στην Αθήνα της Αμερικάνικης Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA), αξιοποιώντας το ήδη συγκεντρωθέν υλικό και αξιολογώντας πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος, προέβησαν στον εντοπισμό 986,600 κιλών ηρωίνης, καθώς και στη σύλληψη του ενδεκαμελούς πληρώματος του πλοίου «Noor One» σημαίας Τόγκο.
Συγκεκριμένα, το «Noor One», το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Βλήχας Ελευσίνας, είναι το πλοίο το οποίο μετέφερε την ανωτέρω ποσότητα ηρωίνης από τα διεθνή ύδατα μεταξύ του Ομάν και του Πακιστάν, καθώς και την ποσότητα των 1.133,420 κιλών ηρωίνης που είχε εντοπιστεί και κατασχεθεί τη 12η Ιουνίου σε αποθήκη στο Κορωπί.
Και στην περίπτωση αυτή, η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης των 986,600 κιλών τοποθετήθηκε σε όχημα (κάτω από καύσιμη ύλη ΠΕΛΕΤ), το οποίο και τη μετέφερε σε αποθήκη στην περιοχή Λαμπρίκα Κορωπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση