GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υπόθεση των 109 ιατρών των πρώην μονάδων του ΕΟΠΥΥ είχε αίσια έκβαση

"Εξεδόθη σήμερα η απόφαση για την χορήγηση προσωρινής διαταγής 109 ιατρών των πρώην μονάδων ΕΟΠΥΥ για μη  άμεση διακοπή το...



"Εξεδόθη σήμερα η απόφαση για την χορήγηση προσωρινής διαταγής 109 ιατρών των πρώην μονάδων ΕΟΠΥΥ για μη  άμεση διακοπή του ελευθέρου επαγγέλματός τους, έως την αξιολόγηση τους για θέσεις ιατρών ΕΣΥ, που έγινε δεκτό από το Δικαστήριο." αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΙΣΑ και συνεχίζει:
"Πρέπει να αναφερθεί ότι οι ιατροί αυτοί είχαν απολέσει το σχετικό δικαίωμα για τη διατήρηση του ιατρείου τους και δια τούτο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών άσκησε πρόσθετη παρέμβαση και κατέθεσε ως μάρτυρας ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γεώργιος Πατούλης, αναφερόμενος στα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις στο σύστημα της δημόσιας υγείας και τους ίδιους τους ιατρούς και επεσήμανε την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών προς αποκατάστασή τους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα όλων των μελών του, ελευθεροεπαγγελματιών, νέων ιατρών, νοσοκομειακών και ειδικευομένων.

Ενωμένοι οι ιατροί, χωρίς διασπαστικές ενέργειες μπορούμε να πετύχουμε όλα αυτά που διεκδικούμε και μας οφείλονται, αρκεί να μην υπάρχουν στο σύστημα φιλοτρωικανοί εφιάλτες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση