GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 10 Οκτωβρίου η έφεση Τσοχατζόπουλου

Για τις 10 Οκτωβρίου του 2014 ορίστηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη και ό...

Για τις 10 Οκτωβρίου του 2014 ορίστηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη και όλων όσοι είχαν καταδικαστεί για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών.
Η δίκη θα γίνει στο 5μελές Εφετείο Καρκουργημάτων.
Στις 7 Οκτωβρίου 2013, το τριμελές εφετείο Κακουργημάτων, είχε επιβάλει ποινές κάθειρξης από από έξι έως και είκοσι ετών.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, που είχε διαφοροποιηθεί σε σχέση με την πρόταση των εισαγγελέων μόνο για την κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσιοχατζοπούλου επιβάλλοντάς της μεγαλύτερη ποινή, οι ποινές είχαν ως εξής:
Άκης Τσοχατζόπουλος – Κάθειρξη 20 ετών
Αστέριος Οικονομίδης – Κάθειρξη 12 ετών
Ευφροσύνη Λαμπροπούλου – Κάθειρξη 13 ετών
Νίκος Ζήγρας – Κάθειρξη 6 ετών. Είναι ο μοναδικός κατηγορημένος στον οποίο αναγνώρισε το δικαστήριο ελαφρυντικό, συγκεκριμένα αυτό της ειλικρινούς μεταμέλειας
Γιώργος Σαχπατζίδης – Κάθειρξη 13 ετών
Αρετή Τσοχατζοπούλου – Κάθειρξη 12 ετών. Με εισαγγελική πρόταση για 10ετη κάθειρξη
Βίκη Σταμάτη – Κάθειρξη 12 ετών
Γιάννης Σμπώκος – Κάθειρξη 16 ετών
Ταλίτα - Μαρία Τσεκούρα – Κάθειρξη 10 ετών
Γιώργος Κωνσταντάτος – Κάθειρξη 10 ετών
Νίκος Γεωργουλάκης - Κάθειρξη 10 ετών
Οράτιος Μελάς - Κάθειρξη 10 ετών
Κωνσταντίνος Αντωνιάδης - Κάθειρξη 10 ετών
Τέλος, ποινές κάθειρξης 6 ετών στον καθένα επιβλήθηκαν στους Παναγιώτη Σταμάτη, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, Φώτη Αρβανίτη και Νίκο Καρατζά.
Οι τέσσερις τελευταίοι, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου είχαν κριθεί ένοχοι χωρίς την επιβαρυντική περίσταση της διάπραξης του αδικήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα.

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥ ΣΑΣ .ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΟΣΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση