GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηρωίνη σε κοτέτσια: Στον εισαγγελέα οι 14 κατηγορούμενοι

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τις μεγάλες ποσότητες ηρωίνης. Από τον εφοπλιστή στις αποθήκες πουλερικών. Πόσοι συμμετείχαν συν...


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τις μεγάλες ποσότητες ηρωίνης. Από τον εφοπλιστή στις αποθήκες πουλερικών. Πόσοι συμμετείχαν συνολικά στο μεγάλο κύκλωμα
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στη διάρκεια της νύχτας, σε παλαιές αποθήκες επιχείρησης πουλερικών στο Κορωπί.
Η νέα ποσότητα ηρωίνης, συνδέεται άμεσα με τη μεγάλη ποσότητα ίδιας μορφής ναρκωτικών ουσιών άνω του ενός τόνου, που είχε εντοπιστεί πριν λίγες μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί και σε έπαυλη στη Φιλοθέη.
Στην εισαγγελία οδηγήθηκαν τα 11 άτομα- μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «NOOR ONE» με σημαία Τόγκο που βρίσκεται στη Βλήχα Ελευσίνας και το οποίο είχε μεταφέρει όλη την ποσότητα ηρωίνης, που ανέρχεται σε δύο τόνους και 120 κιλά.
Στην Εισαγγελία έχουν οδηγηθεί επίσης, άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, μία γυναίκα και ένας άνδρας. Η γυναίκα, 53 χρόνων, κάτοικος Αργυρούπολης, φέρεται ως εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά της ηρωίνης στην έπαυλη της Φιλοθέης.
Το τρίτο άτομο είναι υπήκοος Ιράν ο οποίος φέρεται ότι είχε αναλάβει τη φύλαξη της ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε σε αποθήκες στο Κορωπί.
Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα, πέντε Τούρκοι υπήκοοι και τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων ένας 40χρονος εφοπλιστής.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση