GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η ενιαία Κεντροαριστερά μπορεί να ξεπεράσει το 15% στις επόμενες εκλογές"

Του Ανδρέα Λοβέρδου Προέδρου της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα. Ο λαός στις 25/5/2014 έδωσε σε μας, την ΕΛΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ...

Του Ανδρέα Λοβέρδου
Προέδρου της Συμφωνίας
για τη Νέα Ελλάδα.

Ο λαός στις 25/5/2014 έδωσε σε μας, την ΕΛΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, μια διπλή εντολή: πρώτον, να γυρίσουμε σελίδα στην κυβερνητική πολιτική, δίνοντας ώθηση στην ιδιωτική οικονομία κι ενισχύοντας έτσι το δημόσιο ταμείο και τα ασφαλιστικά ταμεία, άρα κατακτώντας τις δυνατότητες να ασκήσουμε πολιτικές κοινωνικής συνοχής. Και δεύτερον, να αναλάβουμε ως πρωτεύουσα δύναμη, δίχως όμως ηγεμονισμούς, τις πρωτοβουλίες για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς. Το οδυνηρό ποσοστό της ΔΗΜΑΡ και οι μετεκλογικές της εξελίξεις, σε συνδυασμό όμως με τα πολλά και αξιόλογα στελέχη της καθώς και με την κοινοβουλευτική της δύναμη, καθώς και η ένταξη του Ποταμιού στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά και η ύπαρξη πολλών αδέσμευτων προσωπικοτήτων της Κεντροαριστεράς, προσδίδουν πραγματικά πολύ μεγάλη δυναμική στην προοπτική της ενιαίας Κεντροαριστεράς. Πιστεύω πως, αν τα καταφέρουμε, μπορούμε στις επόμενες εκλογές να ξεπεράσουμε το 15%. Και συνεπώς ο ρόλος μας σε ένα πολυκομματικό μεν, αλλά όπως προβλέπω με ολιγοκομματικότερη μορφή από το σημερινό, πολιτικό σύστημα θα είναι πολύ σημαντικός, είτε συγκυβερνούμε, είτε είμαστε στην αντιπολίτευση.

Σωστά ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η πρωτοβουλία για ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης το φθινόπωρο του 2014. Υπάρχει, λοιπόν, χρόνος για να αναπτυχθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες. Οι διαδικασίες και οι χειρισμοί θα μπορούσαν να είναι οι εξής:
α. Εφόσον η συγκυβέρνηση της ΕΛΙΑΣ με τη ΝΔ στηρίζεται σε μία νέα σημειακή και χρονοδιαγεγραμμένη προγραμματική συμφωνία, το κείμενο βάσης για τη δημιουργία της ενιαίας Κεντροαριστεράς πρέπει να είναι ένα πολυσχιδές πλαίσιο αρχών Δημοκρατίας, λειτουργίας της οικονομίας σε παραγωγική και μη παρασιτική βάση, κοινωνικής αναδιανομής, συνοχής και αλληλεγγύης, ευρωπαϊκού παρόντος και μέλλοντος και επιβεβαιωτικό του διαρκούς αγώνα για εθνική διάρκεια.
β. Η ΕΛΙΑ πρέπει να ορίσει μια επιτροπή με βάση την αναλογική εκπροσώπηση των κομμάτων και των κινήσεων που την συνθέτουν, προκειμένου να αναλάβει τη διεξαγωγή των συζητήσεων με τα πρόσωπα, τις κινήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του χώρου. Οι συζητήσεις αυτές θα έχουν σκοπό να ξεκαθαρίσουν ζητήματα πολιτικής, αλλά και οργανωτικής υφής, καθώς και θέματα διαδικασιών που θα μας οδηγήσουν στον ενιαίο πολιτικό χώρο της Κεντροαριστεράς. Κι επειδή όλα αυτά από την πείρα μου γνωρίζω πως μπορεί να μην οδηγούν πουθενά, το ιδρυτικό Συνέδριο του φθινοπώρου αποτελεί το χρονικό ορόσημο αλλά και το σημείο κατάληξης όλων των έως τότε προσπαθειών.

Εμείς ως Νέα Ελλάδα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η εμπειρία μας από τη συγκρότηση της ΕΛΙΑΣ μας απέδειξε πως όταν έχουμε σταθερή πολιτική βούληση, όλα μπορούμε να τα πετύχουμε. Οι εμπειρίες μας λοιπόν αυτές θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να επιλέξουμε τις ορθότερες λύσεις και να αποφύγουμε σφάλματα, να ιδρύσουμε το φθινόπωρο την ΕΛΙΑ της ενιαίας Κεντροαριστεράς, κι έτσι αν προκύψουν πολιτικές εξελίξεις να μας βρουν έτοιμους και αξιόμαχους. Οι δημοκρατικοί πολίτες όχι απλώς ζητούν, αλλά αξιώνουν από όλους μας μια τέτοια εξέλιξη.
Άρθρο στο Έθνος της Κυριακής

14 σχόλια

  1. κουνια που σε κουναγε παλιομαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουνια που σε κουναγε παλιομαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ πολύ θετική εξέλιξη τη δήλωση – πρόβλεψη του Τάκη Μπαλτάκου: «Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα “Συμφωνία της Βάρκιζας”. Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα». Η δήλωση του κυρίου Τάκη καταργεί κάθε άλλοθι περί «παραπλανημένων», αλλά κυρίως περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο των εγκεφάλων που έχει επιλέξει ο Σαμαράς ως συμβούλους, φίλους, «στενό κύκλο».

    Είμαι βέβαιος ότι οι διάφοροι Φαήλοι και Χρύσανθοι ανέκραξαν «πες τα ρε Τάκη!» μόλις έμαθαν το περιεχόμενο της συνέντευξης...
    του Τάκη στο «ΒΗΜΑ». Μάλλον και ο Αντώνης Σαμαράς θα ήπιε ένα ποτήρι βερμούτ στην υγειά της ειλικρίνειας του Τάκη.

    Ο Μπαλτάκος είχε βρει αρκετούς υποστηρικτές μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του με τον Κασιδιάρη. Υποστηρικτές που εκτός από τον Τάκη, στηρίζουν τη ΝΔ του Σαμαρά και την ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Κανείς δε δικαιούται να χαρίζει σε αυτούς τους ανθρώπους το άλλοθι του παραπλανημένου.

    Για αυτούς τους ανθρώπους ο Εμφύλιος δεν τελείωσε ποτέ. Για αυτούς τους ανθρώπους ο πόλεμος είναι διαρκής. Αυτοί οι άνθρωποι όταν αναφέρονται σε αριστερή ηγεμονία εννοούν ότι όσο υπάρχει έστω κι ένας ζωντανός αριστερός που δουλεύει, ζει και σκέφτεται, η νίκη του Εμφυλίου δεν έχει ολοκληρωθεί.

    Αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν μία χώρα στην οποία οι αριστεροί δεν έχουν χώρο και θέση. Γι’ αυτούς, υπάρχουν οι Έλληνες και οι αριστεροί. Και η «πολιτική σταθερότητα» που οραματίζονται, πρεσβεύουν και επιδιώκουν, είναι προφανές ότι θέλει την Αριστερά παραδομένη και εξόριστη.

    Με μία τέτοια κυβέρνηση κι έναν τέτοιο πρωθυπουργό δεν υπάρχουν περιθώρια συνομιλίας και «βομβαρδισμού νομιμότητας». Δε μπορείς να τους πείσεις ούτε με υπνοπαιδεία ότι αυτό δεν είναι Δημοκρατία, αλλά ξενοδουλεία, γερμανολαγνεία και φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί οι άνθρωποι αναβλύζουν από κάθε κύτταρό τους μίσος για τους αριστερούς – αλλά και για όσους δεν συμφωνούν απόλυτα με την κυβερνητική πρακτική. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν να τους αντιμετωπίζεις με τη φιλοσοφία του Ζεν. Δεν είναι δυνατόν να τους χτυπάς στο συναίσθημα και να επικαλείσαι τον οίκτο τους για τα θύματα της πολιτικής τους ζητώντας να αλλάξουν πολιτική, διότι αυτό ακριβώς θεωρούν πολιτική επιτυχία τους. Την εξόντωση. Τον πλήρη έλεγχο μέσω του εξευτελισμού και της εξαθλίωσης.

    Ίσως – λέω ίσως – το τεράστιο δέντρο της «Χρυσής Αυγής» να τοποθετήθηκε στο σημείο που βρίσκεται για να μας αποσπάσει την προσοχή από το πυκνό δάσος του φασισμού που κυβερνά υπό το μανδύα της δημοκρατικότητας. Ένας φασισμός που δε βρίσκεται μόνο «εκεί ψηλά». Έχει τις ρίζες του στο φασισμό της καθημερινότητας και στους φασίστες της διπλανής πόρτας που μας «ανέχονται», αλλά πιστεύουν ακράδαντα ότι «θα έρθει η ώρα μας».

    Ο Μπαλτάκος δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι οι αριστεροί «Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ ΤΟ 1945. Θα έχουμε νέα “Συμφωνία της Βάρκιζας”. Πάλι θα παραδώσουν τα όπλα». Το ίδιο πιστεύει και ο κύριος Τάκης της διπλανής πόρτας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, το «έκαστος εφ’ ω ετάχθη» έχει αυξημένη σπουδαιότητα. Οι «μάχες της Βουλής», ο «πολιτικός πολιτισμός» και η λεκτική «διασταύρωση των ξιφών» είναι βούτυρο στο ψωμί των μισάνθρωπων και τα γράμματα που θα χαραχθούν πάνω στην ταφόπλακα κάθε αντίδρασης.

    Το Σαμαρικό λεφούσι με τα Βενιζέλεια και Λοβέρδεια δεκανίκια του ετοιμάζει την τελική του επίθεση. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν τα αριστερά αντανακλαστικά ζουν μέσα στη σημερινή Αριστερά. Σε διαφορετική περίπτωση και όσο η «μάχη» περιορίζεται σε παρακλήσεις για εκλογές, ευχές για να μη βρεθούν 180 «ναι» στην εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας και ελπίδες ότι τα έξυπνα συνθήματα θα πιάσουν τόπο, τότε αιωνία της η μνήμη, αιωνία μας η μνήμη, αιωνία η δόξα του κυρίου Τάκη που θα βγει στο διπλανό μπαλκόνι να φωνάζει «Βάρκιζα ρεεεεεε!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

    Οι κατακτητές και η προδοτική Κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου αφού χρέωσαν την χώρα, σκόρπισαν πείνα, δυστυχία , παρέδωσαν σε ομηρία την χώρα για 70-100 χρόνια στα μνημόνια , κατεδαφίζοντας τα πάντα με χαράτσια με άδικα φορολογικά μετρά σχεδόν σε όλους τους Έλληνες απορροφώντας σχεδόν όλες της κατάθεση τους ,με τις δολοφονίες -αυτοκτονίες, με τις συλλήψεις ανθρώπων που δεν έχουν να πάρουν ούτε ψωμί δεν θα τους αφήσουμε άλλο αρκετά γονατίσατε τον Ελληνικό Λαό.

    Οι δήμιοι που είναι μέσα στα υπουργεία και με δήμους και οργανώσουν επιστημονικά την εξόντωση του λαού μας με τα μαξιλαράκια Ψαριανό, Οικονόμου , Λομβέρδο, Αηδόνι, κτ.λ...

    Ψαριανέ ,Λυκούδη, Οικονόμου για εμάς πρώτιστα έχει η σωτήρια του ΛΑΟΥ και όχι οι καρέκλες σας ..Παρακολουθούμαι εδώ και αρκετό χρόνο το πως δράτε ακόμα και μέσα στην Βουλή ...Υπάρχουν τα βίντεο από την TV της Βουλής για τα κατορθώματα σας, Ψαριανέ Οικονόμου όταν ψηφιζόταν εξοντωτικοί νόμοι και όταν ακόμα δεν ήσασταν στην κυβέρνηση, ΠΆΝΤΑ έλειπαν όταν ήταν οριακή η ψηφοφορία, δεν ψηφίζατε ΠΟΤΕ στην πρώτη εκφώνηση των ονομάτων τους , περίμεναν να δουν αν θα περάσουν τα εξοντωτικά μετρά και μετά ψήφιζαν κατά πως τους βόλευε.

    Οργανώσατε τα Τάγματα Ασφαλείας της Χρυσή Αυγή με Μπαλτάκους με σκοπό τον φόβο και χτυπήματα στον λαού που παλεύει για να ζήσει ανθρώπινα και ελεύθερος από τα χαράτσια.

    Σύμμαχοι, συνεργοί και βοηθοί των κατακτητών ενάντια στο λαό είναι οι οργανώσεις που καθοδηγούνται από δημοσιογράφους μεγάλων Μ.Μ.Ε με τη βοήθεια των Γερμανών Γκαουλάιτερ και ντόπιων μεγάλο συμφερόντων, βάζετε κατά της Ελλάδος εδώ και 5 χρόνια ΩΜΑ.

    Το Γερμανικό σχέδιο Επιτροπείας της Ελλάδος με την τοποθέτηση τον Γκαουλάιτερ είναι για να ξεπουλήσετε ότι πλούτο έχει την Ελλάδα, έχοντας καταλάβει την εξουσία με ότι χυδαίο υπάνθρωπο τρόπο με τα Μ.Μ.Ε. να σας θυμίσω τι τρόμο προκαλούσε ο ΑΝΤ1 παραμονή εκλογών, θα σας θυμίσω ότι οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί σας έγιναν ξαφνικά στη 18/5/2014 δικοί σας…

    Όλοι αυτοί, κατακτητές, με την η προδοτική Κυβέρνηση, εξοπλίζουν σήμερα το σώμα οικονομικών δολοφόνων που τους ονομάζουν Επίτροπους η σύμβουλους και που σ' αυτό στρατολογούνται και γνωστά για εμάς Ελληνικά καθάρματα..

    Έτσι οδήγησαν σε αυτοκτονίες -δολοφόνησαν- 6.000 Έλληνες και άλλες 20.000 Έλληνες συγγενής τους μαρασμό για της απώλειες τους .

    Ήθελε ΛΟΙΠΟΝ η ώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να σας πονέσει, το καλοκαίρι θέλετε να σας εργαστούν ως δούλοι οι εξαθλιωμένοι οι Έλληνες στης ξενοδοχειακές γαλέρες σας .

    Παίζεται πολλοί με την νοημοσύνη μας, έχετε ξεχάσει ΚΑΤΙ όμως ότι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι να σέβεστε την μειοψηφία , εσείς δεν το κάνατε αλλά προκαλείται και χλευάζετε έναν ΛΑΟ, στέλνοντας τη χώρα πίσω σε Ναζιστικές τσιφλικάδικες αντιλήψεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

    Τώρα παίζετε την θέσης εργασίας για τους νέους με ότι γερό νέο κορμί που έχει να μου προσφέρει. Το γέρικο το αποσύρετε και δεν μας νοιάζει η τύχη του...{θυμίσει τους φούρνους του Χίτλερ }.. κάνετε τα χατίρια της τρόικας και των εγχώριων εντολοδόχων της .Η ανεργία από στους νέους δεν καταπολεμάται μεταφέροντάς την στους μεσήλικες και άνω και με το κόστος εργασίας στo 1/4 του μισθού .
    Δεν τα έχετε όμως υπολογίσει σωστά , γιατί οι νέοι που θα προσληφθούν –αν προσληφθούν- με 400- 500 ευρω πάλι θα είναι αναγκασμένοι να συμβιώνουν με τους ηλικιωμένους γονείς τους που θα έχουν απολυθεί αλλά τα χαράτσια και οι φόροι, φόροι, τρομερό!! ποιος το σκεφτικέ ο Γκέμπελς Αδωνις; Αυτό από μόνο του σας καταδικάζει ως δουλεμπόρους.

    ΛΑΕ σε πυροβολούν σε δολοφονούν μέσα από του υπολογιστές τους, συλλαμβάνουν, και τρομοκρατούν τον λαό, πάνε να λυγίσουν το λαό και να διαλύσουν τα ΠΆΝΤΑ. Όμως δεν θα τους επιτρέψουμε εμείς .

    Ο Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται να τον δολοφονείται και να τον τρομοκρατείται άλλο καθάρματα.

    Ο λαός μαζί με την Ο.Π.Λ.Α. δίπλα σας θα δώσει την απάντηση του.

    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α. οργάνωση του λαού ενάντια στους καταχτητές και τους προδότες ΔΗΛΩΝΕΙ ότι.

    1] Θα υπερασπίσει και θα περιφρουρήσει τις πραγματικές απελευθερωτικές οργανώσεις που αγωνίζονται στον τραχύ αγώνα ενάντια στους καταχτητές για την απελευθέρωση μας.

    2] Θα εξοντώσει κάθε προδότη που συνεργάζεται με τους καταχτητές και θα τιμωρήσει σκληρά καθένα ένα που δολοφονεί, προδίδει η συλλαμβάνει ανθρώπους που διεκδικούν τα δίκαια τους.

    3]Θα περιφρουρήσει τους λαϊκούς τους αγώνες του λαού από προβοκάτορες ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

    ΚΑΛΕΙ:Τους δημοκρατικούς αξιωματικούς όλων των όπλων, δημοκρατικούς αστυνομικούς , το δημοκρατικό δημόσιος τομέας και καθένα έναν που θέλει να μην είναι σκλάβος τους να ΜΗ υπακούν στις εντολές των καταχτητών και των συνεργατών τους να ΜΗ γίνουν δολοφόνοι του λαού μας γιατί θα έχουν της δικές τους εύθηνες .

    ΚΑΛΕΙ: Όλο τον Ελληνικό Λαό να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να ενισχύσει την Ο.Π.Λ.Α. καταγγέλνοντας μας με συγκεκριμένα στοιχεία κάθε κυβερνητικό προδότη, η μεγάλο τσιφλικά – Εργοδότη που τον εκμεταλλεύονται.

    Η Ο.Π.Λ.Α. θα είναι ο άγρυπνος ΦΡΟΥΡΟΣ του εργαζόμενου λαού και των λαϊκών αγώνων του ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ του λαού και ο αμείλικτος ΤΙΜΩΡΟΣ σε κάθε προδότη και τον οικογενειών τους.

    Μας ανάγκασαν στην εκκαθαρίσει αυτή που θα είναι χειρουργική για να πληρώσουν αυτοί που είναι ένοχοι με όποιο κόστος ακόμα και για τους αγωνιστές μας.

    Οι δειλοί που μας προδίδουν κάθε ημέρα , επειδή φοβούνται η δωροδοκούνται , να ξέρουν πως τους την έχουμε στημένη, πως είναι καταδικασμένοι και με την πρώτη ευκαιρία θα εξοντωθούν.

    Στο Κ.Κ.Ε δε θα του δοθεί πάλι ευκαιρία να μας προδώσει , τους ξέρομαι τους μάθαμε τι ρόλο παίζουν .

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο.Π.Λ.Α.

    1/6/2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ελληνικός λαός ψήφισε σε ποσοστό 31% τη Νέα Δημοκρατία και την Ελιά ( + 6,5% το Ποτάμι ), άρα επιθυμεί γρήγορη εφαρμογή του μνημονίου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό ;

    1) Άμεση είσπραξη των 66 δισεκατομμυρίων ευρώ σε ληξιπρόθεσμα χρέη. Το Υπουργείο Οικονομικών να βάλει όριο μέσα στο καλοκαίρι να πληρώσουν όλοι αυτοί που χρωστάνε στο δημόσιο.Κι αν δεν πληρώσουν, να κάνει κατασχέσεις σε καταθέσεις και ακίνητη περιουσία τους. Αυτά ψήφισε ο λαός πριν λίγες μέρες και θέλει να τα δει.

    2) Άμεση πάταξη της φοροδιαφυγής, με έλεγχο των καταθέσεων φυσικών και νομικών προσώπων, που αύξησαν τη περιουσία τους μέσα στο 2013-2104. Έλεγχος των τραπεζικών θυρίδων για "μαύρο χρήμα". Έλεγχος στις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες με αγορές χιλιάδων ευρώ κάθε μήνα.Ποιοι αγοράζουν σπίτια/ακριβά αυτοκίνητα μέσω κρίσης ;

    Έλεγχος για φοροδιαφυγή ελεύθερων επαγγελματιών, τουριστικών επιχειρήσεων ( με καταγραφή αφίξεων τουριστών και σύγκριση με παραστατικά διαμονής τους ), άνεργων και αγροτών. Το μαχαίρι να μπει στο κόκκαλο. Αυτό ψήφισε και ζητάει ο ελληνικός λαός από τη ΝΔ- Ελιά. Όλοι μας πρέπει να καταγγέλουμε όσους φοροδιαφεύγουν, γιατρούς, υδραυλικούς, ελεύθερους επαγγελματίες, ηλεκτρολόγους, εστιάτορες, τουριστικά γραφεία, φακελάκια, ιδιαίτερα μαθήματα, κάθε έναν που δεν τηρεί το μνημόνιο και δεν πληρώνει φόρους.Άμεση δήμευση υπέρ Δημοσίου όλων των μαύρων χρημάτων που βρίσκει ο ΣΔΟΕ και όχι απλά ένα πρόστιμο. Ιατρεία, φαρμακεία, ινσιτούτα αισθητικής, συνεργεία αυτοκινήτων, μικρές επιχειρήσεις και μαγαζιά στην επαρχία, αγρότες που πουλάνε προϊόντα χωρίς αποδείξεις, όργιο φοροδιαφυγής.

    3) Άμεση επέμβαση σε συντάξεις, εφάπαξ και επικουρικά και στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Αυτό ψήφισαν οι περισσότεροι συνταξιούχοι στις ευρωεκλογές. Φαίνεται ότι δεν έχουν πρόβλημα, αφού εγκρίνουν τη διακυβέρνηση ΝΔ- Ελιάς.

    4 ) Ένα έκτακτο μέτρο, αντί για νέα μέτρα στο λαό, θα μπορούσε είναι να επιβληθεί φόρος εφάπαξ 20% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ( ανά οικογένεια ). Αυτοί που έχουν πολλά ας βοηθήσουν όσους έχουν λίγα. Ο ελληνικός λαός το δέχεται με χαρά, γιατί άντεξε τόσους φόρους και χαράτσια και επιζητά σταθερότητα. Οι πλούσιοι ας στηρίξουν αυτή τη σταθερότητα δίνοντας ένα μέρος από τον πλούτο τους ( και μάλιστα οι ψηφοφόροι της ΝΔ, Ελιάς και Ποταμιού θα το κάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση για να στηρίξουν τη κυβέρνησή τους ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΑΝ ΚΟΤΤΑ
    ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ
    ΝΩΡΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    ΕΝΑΣ ΤΡΙΧΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αηδία, μπόχα, βρώμα, δυσωδία.

    Εξωθεσμικά κέντρα προσπαθούν να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ και τη ΔΗΜΑΡ ( και δημιούργησαν το Ποτάμι ) για να στηρίξουν το ΔΝΤ, το μνημόνιο και ωθούν "ανεξάρτητους" βουλευτές να ψηφίσουν Πρόεδρο για να μην πέσει η συγκυβέρνηση ΝΔ- Ελιάς.

    Τα γεγονότα θυμίζουν σκηνικό 1965, αλλά οι νεώτεροι δεν είχαν φανταστεί τέτοιο σκηνικό. Παράκεντρα εξουσίας αφού επέβαλλαν δοτούς "πρωθυπουργούς και υπουργούς", σύμφωνα με την επίσημη παραδοχή από επίσημα χείλη, τώρα προσπαθούν να κρατήσουν τα πρόσωπα αυτά στη κυβέρνηση και να οδηγήσουν αντιμνημονιακούς βουλευτές σε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ από τις ιδέες τους και, εν καιρώ, να ψηφίσουν τον πρόεδρο που θα προτείνουν ΝΔ και Ελιά.

    Έτσι μεθόδευσαν άγριο πόλεμο λάσπης, συκοφαντιών, υπονόμευσης των ΑΝΕΛ και της μη μνημονιακής ΔΗΜΑΡ, με βοήθεια από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ( που στήριξαν με λύσσα ΝΔ και Ελιά και Ποτάμι στις ευρωεκλογές, χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας ),και συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Μέσω στημένων εκπομπών και μεγαλοδημοσιογράφων προσπαθούν να παρασύρουν "ανεξάρτητους" βουλευτές και να τους οδηγήσουν πίσω στα μαντριά, για να σωθεί το μνημόνιο, το ΔΝΤ, τα χαράτσια, οι φόροι και όλα όσα σχεδιάζουν ερήμην του ελληνικού λαού. Ας τους καμαρώσουν όσοι ψήφισαν ΝΔ, Ελιά και Ποτάμι αυτές τις εκλογές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΛΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΤΙ ΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ...Οι παγίδες πίσω από το «τυράκι» Αδωνι για τους ανασφάλιστους..

    Έχει άραγε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης κοστολογήσει το ύψος της δαπάνης που θα απαιτηθεί για τη νοσηλεία των ανασφάλιστων, εξασφαλίζοντας και το ανάλογο κονδύλιο στον προϋπολογισμό του υπουργείου Υγείας; Φαίνεται πως όχι.

    Και τούτο επειδή σκέφτονται να μετακυλήσουν το κόστος νοσηλείας των ανασφάλιστων στους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων, οι οποίοι ως γνωστόν βρίσκονται στο κόκκινο και σύντομα θα καταρρεύσουν.{ΝΑ ΤΟ 25 ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ}
    -------------------------------
    Εισάγουν ανεπίτρεπτα εμπόδια στην πρόσβαση των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία, τα οποία δεν ισχύουν για όσους διαθέτουν ασφάλιση.

    Υποχρεώνουν λοιπόν όσους ανασφάλιστους αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας να επισκεφτούν υποχρεωτικά γιατρό του ΠΕΔΥ, ενώ είναι γνωστό ότι το ΠΕΔΥ στερείται γιατρούς σε αρκετές ειδικότητες. Εάν βρεθεί γιατρός του ΠΕΔΥ, τότε αυτός, αφού εξετάσει τον ανασφάλιστο ασθενή θα τον παραπέμψει σε τριμελή επιτροπή γιατρών Νοσοκομείου, η οποία θα τον εξετάσει εκ νέου για να γνωμοδοτήσει –με ποια κριτήρια άραγε;- εάν πρέπει να εισαχθεί ή όχι.
    ---------------------------------
    Δεν εξασφαλίζει το υπουργείο Υγείας ότι οι ανασφάλιστοι θα έχουν τα φάρμακα και την απαραίτητη μετεγχειρητική νοσηλεία όταν λάβουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, με κίνδυνο ορισμένοι να επιστρέφουν πίσω σε χειρότερη κατάσταση από εκείνη που προκάλεσε την εισαγωγή τους.
    ---------------------------------

    Φοβούμαστε πως η απόπειρα της κυβέρνησης να δείξει “ανθρώπινο πρόσωπο” σε ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που η ίδια γέννησε και γιγάντωσε, θα οδηγήσει μια ώρα νωρίτερα τα Νοσοκομεία σε κατάρρευση, αφήνοντας απροστάτευτη ολόκληρη την κοινωνία...

    Η Ν.Δ. έχασε, αλλά η κυβέρνηση δεν πέφτει‏.ΛΕΙ Ο κ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ;

    Εμ πως να πέσει με χα χα και χου χου.. αν πέσουν μερικοί ΝΕΚΡΟΊ από τους καρεκλάτους όμως!!!αν σκάνε καμικάζι δεξιά αριστερά αντί να αυτοκτονούν!!! ΠΕΦΤΕΙ Η ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ; ΛΟΒΕΡΔΟ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΦΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπούτζουκας Τηλέμαχος2 Ιουν 2014, 11:51:00 π.μ.

    Τι έγινε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;
    Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος ...

    Σήμερα είναι ημέρα μνήμης για τα πεπραγμένα του ναζισμού. Για τα πεπραγμένα των «Ες – Ες», εδώ στην Ελλάδα, στη χώρα μας. Πάμε στην μαρτυρική Κάνδανο.

    Από το malia-crete-kgrek
    Σήμερα είναι η επέτειος της σφαγής της Κανδάνου. Ξεκίνησε σαν σήμερα, στις 2 Ιουνίου 1941. Η Κάνδανος, ένα μικρό χωριό της Κρήτης στο Νομό Χανίων, έμελλε να γίνει ένα από τα μνημεία της ναζιστικής θηριωδίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Το ολοκαύτωμα της Κανδάνου, όπως και η σφαγή...
    στο Κοντομαρί, ήταν απάντηση των Γερμανών εισβολέων στην ηρωική αντίσταση του λαού της Κρήτης, στο έπος που γράφτηκε στην Ιστορία ως «Μάχη της Κρήτης».

    Η Κάνδανος είχε βομβαρδιστεί ήδη από την πρώτη μέρα της «Μάχης της Κρήτης», στις 20 Μάιου. Στις 24 Μάη, μετά από σφοδρή μάχη στο φαράγγι της Κανδάνου, σκοτώνονται πολλοί Γερμανοί. Παρότι η «Μάχη» τελειώνει στις 31 Μάιου, οι ναζί επιστρέφουν στο χωριό. Τη Δευτέρα 2 Ιούνη μετά από διαταγή του Γκαίρινγκ ξεκινά η ανείπωτη σφαγή, η οποία ολοκληρώνεται την επόμενη μέρα. Αρχίζει ο ανελέητος βομβαρδισμός του χωριού ενώ στη συνέχεια τμήματα του ναζιστικού στρατού μπαίνουν στο χωριό.

    Η Κάνδανος γίνεται ολοκαύτωμα. Οι ναζί συγκεντρώνουν κατά ομάδες τους κατοίκους και αρχίζουν οι εκτελέσεις. Οι περίπου 180 κάτοικοι της Κανδάνου δολοφονούνται, τα σπίτια τους πυρπολούνται, ακόμα και τα ζώα τους σφάζονται. Το μένος των ναζί είναι τέτοιο που αφήνουν και γραπτές αποδείξεις της θηριωδίας τους. Η Κάνδανος, όπως σωστά έχει καταγραφεί στην εκπομπή «Η μηχανή του χρόνου», είναι «η μοναδική περίπτωση εγκλήματος πολέμου, όπου ο θύτης όχι μόνον αναγνωρίζει το έγκλημά του, αλλά το προπαγανδίζει προς παραδειγματισμό των υπολοίπων».

    ΚΑΝΗΣ ΝΆΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ-ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπούτζουκας Τηλέμαχος2 Ιουν 2014, 11:52:00 π.μ.

    Τι έγινε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;
    Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος .

    «Προς παραδειγματισμό», λοιπόν, τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ναζί τοποθετούν δύο πινακίδες - επιγραφές στις εισόδους της Κανδάνου από Χανιά και Παλαιόχωρα, γραμμένες στα γερμανικά και τα ελληνικά.


    Η πρώτη πινακίδα έγραφε: «Διά την κτηνώδη δολοφονία Γερμανών αλεξιπτωτιστών, αλπινιστών και του μηχανικού από άνδρες, γυναίκες, παιδιά και παπάδες μαζί και διότι ετόλμησαν να αντισταθούν κατά του μεγάλου Ράιχ κατεστράφη την 3/6/41 η Κάνδανος εκ θεμελίων διά να μην επανοικοδομηθεί πλέον ΠOTE».

    H δεύτερη (ελαφρώς ανορθόγραφη) πινακίδα έγραφε: «Ως αντίποινον των άπω οπλισμένων πολιτών ανδρών και γυναικών εκ των όπισθεν δολοφονηθέντων Γερμανών στρατιωτών κατεστράφη η Κάνδανος».

    Όμως το 1943 οι ναζί «φιλοτέχνησαν» και τρίτη - μαρμάρινη αυτή τη φορά - στήλη που ανέφερε: «Εδώ υπήρχε η Κάνδανος κατεστράφη προς εξιλασμόν της δολοφονίας 25 Γερμανών Στρατιωτικών».

    Μοναδικά ιστορικά τεκμήρια της ναζιστικής κτηνωδίας αποτελούν οι φωτογραφίες του Franz Peter Weixler που ήταν ο πολεμικός ανταποκριτής της Βέρμαχτ που φωτογράφισε την εκτέλεση στο Κοντομαρί. Εδώ ο ναζί ρίχνει την χαριστική βολή στους εκτελεσμένους (Χριστίνα Λούπα, «Δείτε καρέ - καρέ τη σφαγή στο Κοντομαρί Χανίων από τους Γερμανούς - Η ιστορία του Franz Peter Weixler», http://tvxs.gr)

    Ας έρθουμε τώρα στην Ελλάδα του 2014. Αυτός με τη σβάστικα στο χέρι είναι ο Κασιδιάρης.

    ΚΑΝΗΣ ΝΆΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ-ΣΑΣ

    2 Ιουν 2014 - 11:49:00 π.μ.
    Μπούτζουκας Τηλέμαχος είπε...
    Τι έγινε στην Κάνδανο, Κασιδιάρη;
    Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος ...

    Ο Κασιδιάρης, στις 20/4/2011, εξυμνούσε με άρθρο του στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» το «ανανεωτικό» και «πνευματικό κίνημα» του ναζισμού. Έγραφε: «Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…)».


    Αυτός που ανταλλάσει ναζιστικούς χαιρετισμούς με τους ομοϊδεάτες του (λέγοντας ότι πρόκειται για… «αρχαιοελληνικό» χαιρετισμό) είναι ο Μιχαλολιάκος.

    Ο Μιχαλολιάκος, στο άρθρο του για τον Χίτλερ («Χρυσή Αυγή», τεύχος 26, Μάιος 1987), έγραφε: «Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί (...) με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»

    Ο ίδιος τύπος, ο Μιχαλολιάκος, στο βιβλίο του με τίτλο «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη», παραληρεί υπέρ του ναζισμού. Εξυμνεί τα «WAFFEN SS» τα οποία αποκαλεί … «Μήνυμα Φωτεινό» στην Ελλάδα και την Ευρώπη! Γράφει (σελίδα 46): «Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα Μήνυμα Φωτεινό σε μία σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχτεί».


    Όποιος δεν καταλαβαίνει ποιο είναι το «φωτεινό» (κατά Μιχαλολιάκο) μήνυμα του ναζισμού, όποιος αμφιβάλει τι κρύβεται πίσω από το «ρομαντικό» (κατά Κασιδιάρη) πνεύμα του «εθνικοσοσιαλισμού», όποιος συσχετίζει ανιστόρητα τον πατριωτισμό με τον αιμοσταγή και πατριδοκάπηλο εθνικισμό, ας ρίξει μια ματιά στην Κάνδανο. Και στο Κοντομαρί…

    ΚΑΝΗΣ ΝΆΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ-ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπούτζουκας Τηλέμαχος2 Ιουν 2014, 1:09:00 μ.μ.

    Οι πολιτικοί μας και αρκετοί οι δημοσιογράφοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι ΤΙΠΟΤΑ ακόμα ,ούτε μήνυμα ΕΚΛΟΓΩΝ , αλλά ούτε τι τους γίνεται ...Μας λένε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον ανασχηματισμό , Η το πως θα βγάλουν πρόεδρο της δημοκρατίας για να πάρουν ακόμα 24 μισθούς !!!!

    Κύριοι ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΠΟΛΊΤΙΚΗ με 590 ευρώ μικτό μισθό και με δόσης εδώ, δόσης εκεί δόσης παραπέρα , έβγαλε ο κόσμος ότι είχε και δεν είχε από της τράπεζες και σας τα ακουμπήσαμε στους ΑΔΙΚΟΥΣ φόρους σας … Θα σας πάρουν ΌΧΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αλλά αυτό που σαν καραμέλα λένε όλοι { ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ} ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ..αλλά τι να καταλάβει ο κάθε Βουλευτής !!! ΜΕ 10.000 ευρώ μισθό ,με τα έξτρα του, ασφάλεια αυτοκίνητα, βενζίνες, κ.τ.λ άλλες 10.000=20.000 ..και αφορολόγητα..

    Εύχομαι στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη να αλλάξουν μυαλά γιατί οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ {ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ ΔΙΧΩΣ ΒΟΥΛΉ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΏΝ} και αναγκάστηκα ίσως το δουν διαφορετικά κάποιοι άλλοι και πάρουν τα κονσερβοκούτια και όπου βγει … Άλλη Βάρκιζα όπως ονειρεύεται να δει ο κ. Μπαλτάκος ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙ..
    Όπως λυπάμαι που οι Έλληνες όπως γράφει και ο κ. Μπογιόπουλος δεν θυμόμαστε της θηριωδίες τον ΝΑΖΊ στην πατρίδα μας , στον τόπο μου ΚΑΝΔΑΝΟΣ--ΑΝΏΓΕΙΑ --ΓΕΡΓΕΡΗ--ΖΑΡΟΣ--ΒΟΡΙΖΑ κ.τ.λ .. Το τι θηριωδίες διέπραξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπούτζουκας Τηλέμαχος3 Ιουν 2014, 3:37:00 μ.μ.

    Όταν μιλάνε βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου για τα οικονομικά της Αργεντινής παρομοιαζοντας σαν τα δικά μας απορώ πως ανεχόμαστε να μας κυβερνούν ΑΥΤΟΊ οι άνθρωποι..

    Το χρέος μας είναι χρέος ΤΕΛΟΣ είτε αν είμαστε σε ευρώ η σε ρούβλι η σε δραχμή..

    Είτε βγούμε από το Ευρώ Είτε ΌΧΙ για να πάψουν και αυτοί που παραπλανούν τον απλό κόσμο με ΔΡΑΧΜΉ Η ότι να είναι... Όμως αν η Ελλάδα ΑΝ ΘΑ γίνει Αργεντινή, όλο αυτό που λέμε σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση τινάζετε στο ΑΈΡΑ και γιατί: Διότι η Ευρωπαϊκή ένωση από το καταστατικό της ΕΊΝΑΙ Συνεταιρισμός και όταν ένα μέλος του συνεταιρισμου τα χρέη τα έχει αναλάβει ο ίδιος ο συνεταιρισμός πάνε σε ΌΛΟ τον συνεταιρισμό σε όλες της χώρες μέλη και σε ΕΥΡΩ το ευρώ είναι ενιαίο ...τόσο άπλα..

    Τώρα αν φύγει Η διώξουν την Ελλάδα τόσο εύκολα όπως σας παραμυθιάζουν ΌΛΑ ΤΑ ΧΡΈΗ μας ΠΆΝΕ στον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό..

    Όμως αυτό ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και ποιος εν τους λέει ότι αύριο μεθαύριο δεν θα κάνουν το ίδιο ΙΤΑΛΊΑ--ΓΑΛΛΊΑ-ΙΣΠΑΝΊΑ κ.τ.λ..

    Αν ένας έχει λογική θα καταλάβει ΌΤΙ ΝΑΙ εμείς θα συνεχίσουμε να χρωστάμε άλλα και οι δανειστές συνεταίροι μας και το ΕΥΡΩ θα βρεθεί στην παγκόσμια ΑΓΟΡΆ ως ένα νόμισμα αμφιβόλου δυναμικής και αξίας...

    Και για να τελειώνω , όταν θα διευθετηθεί το χρέος μας με τους συνεταίρους μας οι ανθρώπους που θα την κάνουν θα πρέπει να γνωρίζουν να βάλουν στο τραπέζι της κυρίας Μέργκελ για συμψηφισμούς της Γερμανικές αποζημίωσης, την ρήτρα αναπτύξεις, τον ορυκτό μας πλούτο με σοβαρές παγκόσμιες εταιρείες ενέργειας , το πως ΕΝΕΡΓΕΊ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ αυτά χοντρικά θα πρέπει να μπούνε τραπέζι για να βρεθεί βλύση ...

    ΟΛΑ τα άλλα που λένε ΌΛΑ τα κόμματα ΜΑ ΟΛΑ ..είναι μπαρούφες .. κάποια στιγμή να σας γράψω για ένα έσοδο 4 δις που ΔΕΝ το προχωρούν οι γραφειοκράτες μας ΕΔΏ γιατί είναι ΌΛΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ..ΌΛΟΙ δεν μπορούν να μοιράσουν σε δυο Γαιδαρους άχυρα και είναι στον ν 4178 εκεί που λέει για τα αυθαίρετα σε γήπεδα { σε οικόπεδα εξ αδιανέμητου με συμβόλαια , με δικαστικές πράξεις ιδιοκτησίας, με αγορά, χωρίς να είναι δημόσιος χώρος, αρχιαολογικός χώρος ,η σε ρέμα η σε δάσος ΚΑΙ ΟΧΙ να κάνει ένα αυθαίρετο ακίνητο με τιμές 2007 π.χ 70.000 χιλιάδες ευρώ και να θελουν 100.000 για να το διαιτητεύσουν ,ΕΊΝΑΙ ΆΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ }

    ΚΑΙ επιτελούς ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ σε πια χέρια υπάρχει ο χρεωμένος σε εμάς αυτός πλούτος χρέους , σε 10-20 χέρια και ΣΕ πια ....

    Αυτά που λέει {το ΚΚΕ οι ΑΝ.ΛΕ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να τους πουλήσουμε ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ Η όποιος άλλος τα λέει ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΆΝΤΕ ΓΑΜΙΘΗΤΕ .. ΜΌΝΟ ΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΆΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΕΊΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση