GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καρτέλ με τα πλοκάμια του θανάτου. Το μήνυμα "εξαφανίσου" του 15χρονου γιου του εφοπλιστή

Πώς δρούσε το κύκλωμα των ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του πάνω από έναν τόνο ηρωίνη και ο ρόλος – κλειδί του εφοπλιστή και του 15χρον...

Πώς δρούσε το κύκλωμα των ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του πάνω από έναν τόνο ηρωίνη και ο ρόλος – κλειδί του εφοπλιστή και του 15χρονου γιου του

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης τεσσάρων δεξαμενόπλοιων με έδρα το Ντουμπάι είναι γιος (από τον πρώτο γάμο) του ιδιοκτήτη γνωστού μπαρ, Μ. Γ., που είχε δολοφονηθεί πριν από μερικά χρόνια.

Αναφορικά με το καρτέλ της ηρωίνης, μαζί με τον εφοπλιστή και τον γιο του συνελήφθησαν η εν διαστάσει σύζυγός του, η 75χρονη μητέρα της, ο νυν σύντροφός της και η οικιακή βοηθός.

Σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα φέρεται να είχε ο 15χρονος γιος του 44χρονου εφοπλιστή. Λίγο πριν από την έφοδο των ανδρών του Λιμενικού, από το κινητό του είχε στείλει ένα λακωνικό μήνυμα σε άγνωστο παραλήπτη, προτρέποντάς τον να εξαφανιστεί.

Από την άρση απορρήτου και με τη βοήθεια του κοριού, οι λιμενικοί εντόπισαν το στίγμα ενός κινητού – φάντασμα, το οποίο δέχτηκε το επίμαχο μήνυμα σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Παλαιά Φώκαια.

Οι λιμενικοί διαπίστωσαν πως τρεις ένοικοι του ξενοδοχείου εξαφανίστηκαν όταν έγινε η επιχείρηση σε Φιλοθέη και Κορωπί, παίρνοντας μαζί τους μόνο προσωπικά έγγραφα και κινητά και αφήνοντας τις αποσκευές τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως πρόκειται για Τούρκους, οι οποίοι έχουν στενή σχέση με το καρτέλ της ηρωίνης. Έρευνα έγινε το βράδυ του Σαββάτου και σε πολυτελή μονοκατοικία στη Νέα Μάκρη.

Ο Τούρκος εγκέφαλος

Τα μέλη του κυκλώματος έρχονταν σε επαφή μέσω facebook, στο οποίο διέθεταν πολλά ψεύτικα προφίλ, ώστε να συνεννοούνται και να συντονίζουν τις κινήσεις τους και τη μεταφορά φορτίων τριών έως πέντε τόνων ηρωίνης κάθε φορά, κυρίως από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται και η έδρα της μαφιόζικης οργάνωσης.

Μεταξύ των πέντε Τούρκων που συνελήφθησαν στη βίλα της Φιλοθέης και στην αποθήκη στο Κορωπί και πρόκειται να απολογηθούν στην ανακρίτρια Πειραιά την Τετάρτη είναι και ένας με κινητικό πρόβλημα, ο οποίος οδηγήθηκε την Παρασκευή στον εισαγγελέα με αναπηρικό αμαξίδιο.

Σύμφωνα με τις Αρχές όμως πρόκειται για τον εγκέφαλο του κυκλώματος. Ο συγκεκριμένος Τούρκος φέρεται να ζούσε μέσα στη χλιδή απολαμβάνοντας την πολυτέλεια ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης, στο οποίο διέμενε τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κινούνταν στα βόρεια προάστια της Αττικής και είχε αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος από το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που έφτανε στα χέρια του κυκλώματος.

Μάλιστα, έχει προκύψει από τις έρευνες ότι διαπραγματευόταν την επένδυση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού για να εξαγοράσει ένα τουριστικό κατάλυμα στα νότια προάστια.

Η αγορά που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί λόγω της σύλληψής του, αλλά και άλλες επενδυτικές κινήσεις του ίδιου και των συνεργατών του ερευνώνται εξονυχιστικά.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση