GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση της υφυπουργού για την επιστολή της 17χρονης

Την παρέμβαση της υφυπουργού Υγείας Ζέττας Μακρή προκάλεσε η δημοσίευση της χειρόγραφης επιστολής μιας 17χρονης μαθήτριας από τον Βό...


Την παρέμβαση της υφυπουργού Υγείας Ζέττας Μακρή προκάλεσε η δημοσίευση της χειρόγραφης επιστολής μιας 17χρονης μαθήτριας από τον Βόλο, η οποία νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας και ζητά την οικονομική βοήθεια των συμπολιτών της, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία της.
Διαβάστε την απάντηση του υπουργείου όπως δημοσιεύεται στο e-Saloniki.gr
«Μετά από την ανάρτησή σας, η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή, έπειτα από συνεννόηση με τον υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, επικοινώνησε με την μητέρα της κοπέλας, που το βασικό της παράπονο είναι η αφαίρεση του προνοιακού επιδόματος, που μέχρι τώρα ελάμβανε.
Η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή ζήτησε να έχει πλήρη ενημέρωση και δεσμεύτηκε να διερευνήσει τα περιθώρια για να διευκολύνει την οικογένεια, αν και το θέμα δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Υγείας».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση