GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: 19 Ιουνίου το νομοσχέδιο για κακοποίηση ανηλίκων

Παράταση μιας εβδομάδας θα πάρει ενδεχομένως η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, αφού λόγω της σο...



Παράταση μιας εβδομάδας θα πάρει ενδεχομένως η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, αφού λόγω της σοβαρότητας και της πολυπλοκότητας των ζητημάτων που εγείρονται, πιθανώς το κείμενο να μην είναι έτοιμο προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής μέχρι την Πέμπτη, 12 Ιουνίου, ημερομηνία που αποφασίστηκε σε προηγούμενη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών.

Ωστόσο, τα μέλη της Επιτροπής Νομικών συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τη συζήτηση του νομοσχεδίου και η επόμενη συνεδρία έχει οριστεί για την προσεχή Τετάρτη.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών της Βουλής, Σωτήρης Σαμψών, είπε ότι  τα μέλη της Επιτροπής μπήκαν στη δεύτερη φάση της συζήτησης, με τη Νομική Υπηρεσία να έχει ήδη καταθέσει ολοκληρωμένο έγγραφο με όλες τις τροποποιήσεις, αλλαγές και τοποθετήσεις, που ακούστηκαν κατά την πρώτη φάση της συζήτησης, προσθέτοντας πως έχει ήδη αρχίσει η επεξεργασία και η συζήτηση του συγκεκριμένου εγγράφου.
philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση