GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η 19χρόνη μάνα σκηνοθέτησε την εγκατάλειψη του νεογέννητου κοριτσιού στην ταράτσα...

Συγκλονιστική ιστορία. Μητέρα αποφάσισε να αφήσει ουσιαστικά στο δρόμο το νεογέννητο κοριτσάκι, ώστε όταν εντοπιστεί να σταλεί σε κ...


Συγκλονιστική ιστορία. Μητέρα αποφάσισε να αφήσει ουσιαστικά στο δρόμο το νεογέννητο κοριτσάκι, ώστε όταν εντοπιστεί να σταλεί σε κάποιο ίδρυμα.
Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν όπως και τον 17χρονο αδελφό της . Από τη προανάκριση ξετυλίχθηκε μια θλιβερή ιστορία, καθώς σύμφωνα με τη μαρτυρία της απέκτησε αυτό το παιδί εκτός γάμου και ο σύντροφος της την εγκατέλειψε.
Έτσι αποφάσισε να αφήσει ουσιαστικά στο δρόμο το νεογέννητο κοριτσάκι, ώστε όταν εντοπιστεί να σταλεί σε κάποιο ίδρυμα.
Σε αυτήν την απόφαση, συνεργός της ήταν ο 17χρονος αδελφός της, ο οποίος πήρε τη νεογέννητη ανιψιά του και την εγκατέλειψε στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου. Εν συνεχεία τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι ακούει ένα κλάμα μωρού.
Το μικρό κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, όμως οι αστυνομικοί, προσήγαγαν για ανάκριση τον 17χρονο και την αδελφή του και μετά από πιεστικά ερωτήματα, έπεσαν σε αντιφάσεις και ομολόγησαν ότι "σκηνοθέτησαν" την εγκατάλειψη, λέγοντας ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς ο 17χρονος έκανε μεροκάματα όπου έβρισκε ,ενώ η 19χρονη αδελφή του, παρακολουθούσε μαθήματα σε νυχτερινό σχολείο.
Από τις ιατρικές εξετάσεις της 19χρονης, προέκυψαν ευρήματα που συνάδουν με πρόσφατο τοκετό. Επίσης, ελήφθη βιολογικό υλικό από την ιδία, για συγκριτικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για δικό της παιδί.
Τα δύο αδέλφια έχουν συλληφθεί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση