GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλο τροχαίο σε διασταύρωση καρμανιόλα στη Πρέβεζα

Σε διασταύρωση καρμανιόλα έχει εξελιχθεί αυτή στη συμβολή των οδών Επτανήσου και Συρακουσών στην Πρέβεζας. Πριν καλά καλά «στε...



Σε διασταύρωση καρμανιόλα έχει εξελιχθεί αυτή στη συμβολή των οδών Επτανήσου και Συρακουσών στην Πρέβεζας.
Πριν καλά καλά «στεγνώσει» το αίμα δύο νέων παιδιών που τραυματίστηκαν σοβαρά πριν από λίγο καιρό, ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο, ευτυχώς χωρίς κάποια τραγική κατάληξη συνέβη εχθές το βράδυ και έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη διασταύρωση αποτελεί στην κυριολεξία θανατηφόρο σημείο για τους οδηγούς, παρά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, κάτι που πρέπει να προβληματίσει τις αρχές.

Η Συρακουσών πλέον αποτελεί κύρια περιμετρική οδό η οποία οδηγεί όσους εισέρχονται στην Πρέβεζα με κατεύθυνση προς την υπόγεια διάβαση και τον Παντοκράτορα.

Αποτελεί επίσης δρόμο συχνής κυκλοφορίας αφού πολλοί είναι οι οδηγοί που την επιλέγουν προκειμένου να αποφύγουν την μεγάλη κυκλοφορία εντός πόλης.

Στο σημείο όμως της διασταύρωσης με την Επτανήσου, η Συρακουσών παραχωρεί προτεραιότητα σε όσους κινούνται στην Επτανήσου, έναν δρόμο μικρότερου πλάτους από αυτή, επηρεάζοντας προφανώς, σύμφωνα με τα όσα τραγικά ατυχήματα έχουν συμβεί, τους οδηγούς.

Η τοποθέτηση σημάτων αλλά και εναλλασσόμενων πορτοκαλί φωτεινών σηματοδοτών φαίνεται πως δεν έχουν αποτέλεσμα κάτι το οποίο πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ όψη τους οι αρχές και οι υπεύθυνοι κατασκευαστές πριν να είναι πολύ αργά και θρηνήσουμε θύματα.

«Κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει, αφού κάθε φορά συμβαίνουν σοβαρά ατυχήματα εδώ», τονίζουν κάτοικοι τις περιοχής, που γίνονται συχνά μάρτυρες τροχαίων.

Έτσι εχθές παραλίγο να έχει τραγική κατάληξη η παρουσία σε γάμο στην περιοχή μας μιας οικογένειας με δίχρονο αγοράκι από την Πελοπόννησο, αλλά και μιας άλλης οικογένειας από την Πρέβεζα που επέβαιναν στα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.
Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 21:10, ι.χ. που κινούνταν επί της Επτανήσου με κατεύθυνση από τον Παντοκράτορα προς την πόλη, παραβίασε την προτεραιότητα με αποτέλεσμα να χτυπηθεί στο πίσω δεξιά μέρος από άλλο όχημα που κινούνταν επί της Επτανήσου.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το πρώτο όχημα να ακολουθήσει μια ανεξέλεγκτη πορεία.

Σε αυτό επέβαιναν 5 άτομα. Η μητέρα ο πατέρας και το δίχρονο αγοράκι τους, εμφανώς σοκαρισμένο μετά την σύγκρουση, καθώς και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε επίσης μια οικογένεια με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες το ηλικιωμένο ζευγάρι από το πρώτο όχημα και η γυναίκα από το δεύτερο η οποία μετά τη σύγκρουση χτύπησε το κεφάλι της στο παρμπριζ.

Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα η αστυνομία καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο περισσότερο από μισή ώρα κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει, ενώ από πληροφορίες βρίσκονταν σε άλλο συμβάν.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 21:00, το ασθενοφόρο παρέλαβε τους τραυματίες, πολίτες ρύθμιζαν την κυκλοφορία, ο κίνδυνος να συμβεί και άλλο τροχαίο ήταν ορατός αφού τα οχήματα βρίσκονταν στην μέση του δρόμου, τα φώτα στον δρόμο άναψαν μετά τις 21:30, η ΔΙΑΣ έφτασε στις 21:37, η τροχαία στις 21:40… pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση