GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/6

Η πιο υπέροχη έκπληξη στη ζωή είναι να ανακαλύπτεις ξαφνικά την ίδια σου την αξία. ΚΡΙΟΣ Γενικά: Παίρνεις γρήγορα αποφάσεις γιατί ...


Η πιο υπέροχη έκπληξη στη ζωή είναι να ανακαλύπτεις ξαφνικά την ίδια σου την αξία.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Παίρνεις γρήγορα αποφάσεις γιατί το υποσυνείδητό σου σε καθοδηγεί πολύ δυναμικά και σίγουρα δεν πρέπει τώρα να κάνεις πίσω σε τίποτε και για κανένα. Η συναισθηματική ευαισθησία που μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα και να κρατήσει για ένα μεγάλο διάστημα θα σου δώσει την εμπειρία της προσαρμογής σε πολλά θέματα.
Έρωτας: Παίρνεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα αλλάξουν την προσωπική σου εικόνα γιατί δεν θέλεις να σε περνάνε θύμα. Το καλύτερο για σένα είναι να δουλέψεις την ουσία της σχέσης σου και να μην αναζητάς εφήμερες και μόνο καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητώντας ακόμα και μια περιπέτεια μπορεί να ξανοιχθείς για να βελτιώσεις κάποιες επιδόσεις σου. Η υπερβολή θα ανακατευτεί με την φροντίδα και την πρόνοια και κάτι θα γίνει στο τέλος.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο εγκλωβιστεί γιατί αποφεύγεις κάποιες αλήθειες που ίσως πρέπει να διαχειριστείς. Πιθανόν να τις κουκουλώσεις για να μην έρθεις αντιμέτωπος/η με συναισθήματα που σε σπρώχνουν να βγεις έξω από τα όρια σου.
Έρωτας: Η επιλογή ενός προσώπου που σου αρέσει πάρα πολύ και συγχρόνως σου δημιουργεί μια φοβία για το πως θα είναι η μεταξύ σας σχέση στο μέλλον, θα σε μπλοκάρει κάπως παρ» όλο που έχεις θάρρος να μιλήσεις και να τα εξηγήσεις όλα αυτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι χωρίς να φαίνεσαι γιατί έχεις μια κρυφή επιθυμία η οποία ίσως σε καίει αλλά δεν μπορείς να την ικανοποιήσεις επειδή είναι μεγαλεπήβολη. Αν μετριάσεις το πάθος σου και κατεβάσεις τους τόνους, θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Το να επικεντρωθείς σε κάτι που είναι πολύ δημιουργικό και σε κάνει να παίρνεις πρωτοβουλίες θα σου αλλάξει τελείως την διάθεση και θα κερδίσεις κάπως τον χαμένο χρόνο. Φίλοι με ιδιαίτερα προσόντα και πρωτοπόρες ιδέες μπορεί να σε ξεσηκώσουν.
Έρωτας: Έχεις απλωθεί πάρα πολύ γιατί θέλεις να περάσεις ένα μήνυμα στο άτομο που είσαι μαζί. Επειδή έχεις ανάγκη την ελευθερία σου και την επικοινωνία πιθανόν να αναζητήσεις και τη μεταξύ σας φιλικότητα για να μπορείς να νιώθεις καλά. Αυτό ένας Κριός ή Τοξότης θα μπορούσε να το κάνει με άνεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θέλεις να ξεχωρίσεις με κάποιες κινήσεις και κυρίως να φανείς πιο μπροστά από τους άλλους για αυτό σίγουρα θα έχεις μια επιτυχία την οποία όμως θα χρειαστεί να την στηρίξεις και αργότερα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο το οποίο σε επηρεάζει άμεσα γιατί ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και ξεκινάνε οι καλοκαιρινές σου περιπέτειες, οι οποίες δεν θα είναι απαραίτητα άσχημες ή δύσκολες. Δημιούργησε όσο μπορείς ένα καλύτερο συναίσθημα μέσα σου και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις σε οτιδήποτε θέλεις.
Έρωτας: Έχεις μεγάλη φαντασία την οποία θα βάλεις σε δράση και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αυτό από την μια θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η και από την άλλη θα δεις και κάποιες επιθυμίες σου να γίνονται αληθινές. Ο Ιχθύς θα σε σιγοντάρει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο συμβιβασμός είναι κάτι που δεν σου πηγαίνει αλλά θα χρειαστείς να ελιχτείς για να πετύχεις τα σχέδια σου. Μπορεί να ξεφύγεις για λίγο με την δύναμη που θα πάρεις από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου και να κάνεις διάφορα ανοίγματα με την σιγουριά του ενστίκτου σου.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε εμπειρίες που άλλες φορές αρνείσαι να βιώσεις είτε από επιφυλακτικότητα, είτε από φόβο ότι θα εκτεθείς. Ο σχεδιασμός για το εξωτερικό σου κάνει καλό και σου δημιουργεί μια ευφορία εσωτερική.
Έρωτας: Φέρεσαι αρκετά διαχυτικά και πιθανόν και υπερβολικά για το δικό σου στυλ, θα δώσεις όμως τον καλύτερο σου εαυτό και θα έχεις ένα είδος μεγαλοψυχίας και ανοικτής καρδιάς. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου μπορεί να απολαύσεις όμορφα συναισθήματα με έναν ρομαντικό Ταύρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι το εύρος μιας δουλειάς που θέλεις να κάνεις αλλά και τον δυναμικό χαρακτήρα που χρειάζεται να επιδείξεις. Για αυτό να μην ρίξεις καθόλου τους τόνους γιατί θα χαθεί ο ενθουσιασμός που έχεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά σου μερικές φορές είναι πολύ περίεργη και εκκεντρική και αυτό σε βάζει σε διαδικασία να ξεπερνάς τον εαυτό σου και να δείχνει κάτι άλλο από αυτό που μέχρι τώρα είσαι.
Έρωτας: Πηγαίνεις πακέτο με έναν Κριό αλλά στην πορεία μπορεί να μην τα βρίσκετε γιατί υπάρχουν πολλές αντιφάσεις ανάμεσά σας. Αντίθετα με τον Καρκίνο ή Ιχθύ θα γίνουν πολύ καλά πράγματα και πιθανόν να καταλήξετε σε κάτι αξιόλογο μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Εκεί που χρειάζεται πρέπει να βγάζεις δυναμισμό και όχι ανασφάλεια γιατί τελικά θα σε καπελώσουν οι άλλοι γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα ξεκινήσει μια εποχή που θα γίνονται κάποια πράγματα πιο εύκολα από παλιά.
Κατέβασε τώρα το application του , για iphones, ipads και ipods
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες προοπτικές να μοιραστείς κοινά πράγματα με φίλους και πολύ κοντινά σου πρόσωπα αλλά τίποτε δεν θα είναι εύκολο γιατί γίνονται παρεμβάσεις που ίσως να μην σου αρέσουν και πιθανόν να αφήνεις εσύ τα περιθώρια να γίνονται.
Έρωτας: Η προσωπική σου αντίληψη για την σχέση μερικές φορές διαφοροποιείται και κυρίως όταν επεμβαίνει ένα πρόσωπο πολύ δυναμικό που μπορεί να σου επιβληθεί με τον χαρακτήρα. Για αυτό πιθανόν να μην μπορείς να αντισταθείς στην επιρροή ενός Κριού. Ο Καρκίνος θα ξαναμπεί στην ζωή σου με το έτσι θέλω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ετοιμάσου για την διαφορετικότητα αλλά και για ένα γενικό συγύρισμα στην καριέρα σου. Μπορεί να βλέπεις ότι κάπου θα χρειαστεί να φροντίσεις και να εξωραΐσεις τις καταστάσεις που ίσως σου φαίνονται βουνό αλλά θα κατανοήσεις τις απέναντί σου συνθήκες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι με τις καταστάσεις και κυρίως δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις αλλά αυτές θα είναι που θα σε σπρώξουν για να ξεκολλήσεις από την ρουτίνα και την σταθερότητα, αν και αυτό μερικές φορές σε ενοχλεί αφάνταστα.
Έρωτας: Όταν σου ξεφεύγει ο έλεγχος δεν σου αρέσει καθόλου και κυρίως με τον Κριό που έχει το δικό του στυλ και σε εκνευρίζει γιατί δεν μπορείς να έχεις την πλήρη αφοσίωση του. Όμως θα ξεκινήσει κάτι πολύ καλό για σένα και κυρίως, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο όπου μπορεί να βιώσεις με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ μια πολύ καλή σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις όλα τα φόντα να πετύχεις και να διακριθείς, αρκεί να είσαι του ρίσκου και να μην φοβάσαι τις αλλαγές. Αυτό για σένα δεν είναι πολύ εύκολο γιατί προτιμάς να κτίζεις πετραδάκι-πετραδάκι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η προσέλκυση διαφόρων ατόμων γύρω σου θα σου δώσει χαρά αλλά και θα σε δοκιμάσει κατά κάποιο τρόπο γιατί θα χρειαστεί να κάνεις διάκριση ποιος σου πηγαίνει και ποιος όχι.
Έρωτας: Η σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά σου πιθανόν να χρειάζεται ένα είδος νέας συμφωνίας άμεσα γιατί έτσι θα τα βρείτε με τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες κινήσεις που μπορεί να μείνουν στον αέρα γιατί φορτίζεσαι συναισθηματικά και νιώθεις είτε ενοχές, είτε ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις υπό το βάρος των υποχρεώσεων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Προσπαθείς όσο μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με τα διάφορα που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου. Το ξεκαθάρισμα που γίνεται μέσα σου θα είναι πολύ δυναμικό και θα μπορέσεις να βάλεις ένα καινούργιο λιθαράκι σε μια υπόθεση που σε απασχολεί έντονα.
Έρωτας: Μπορεί να μην σου αρέσουν πολλά πράγματα που έχει το πρόσωπο που είσαι μαζί. Ίσως να ανακαλύπτεις και περισσότερα αυτές τις ημέρες και θα πάρεις απόφαση να τα πεις για να ξεσπάσεις. Η σχέση με Κριό ή Καρκίνο σίγουρα σε τραβάει σαν μαγνήτης αλλά υπάρχουν διάφορα κολλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζοντας να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, πιθανόν να ξεφύγεις από κάποιες ισορροπίες και να παραφερθείς αλλά μπορεί να είναι αναγκαίο να το κάνεις αυτό, αν δεν υπάρχει άλλη λύση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Μπορεί να νιώσεις ένα αιφνιδιασμό, σαν κάποιος να έχει εισβάλει μέσα στην ψυχή σου και να σου καθορίζει το μέλλον. Όμως αν σταματήσεις να είσαι μοιραίο πρόσωπο σίγουρα οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι καλές. Ένα ταξίδι ή μια τηλεφωνική επαφή θα σου ανατρέψει κάποια σταθερά δεδομένα.
Έρωτας: Νιώθεις μια δυναμική παρόρμηση η οποία θα σε οδηγήσει να μιλήσεις με ένα πρόσωπο που είναι αρκετά μακριά σου αλλά τελικά θα εισπράξεις καλά πράγματα και αυτό θα σε ανεβάσει ηθικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια οικονομική ανασφάλεια πολλές φορές η οποία δεν σε αφήνει να εξελιχτείς ή να κάνεις πιο γρήγορες κινήσεις για αυτό καλύτερα να προσπαθήσεις να την διαχειριστείς. Πρέπει να θυμάσαι ότι τα χρήματα δεν έρχονται σε εσένα, αν δεν πιστέψεις πολύ βαθιά σε αυτή την πεποίθηση.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά και αναζητάς να βρεις τα άτομα που θα μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Η μεθοδικότητα είναι αναγκαία για να κάνεις κάποια πράγματα. Ίσως χωρίς να το θέλεις να διασπάσαι από εδώ και από εκεί.
Έρωτας: Η πιθανότητα να νιώθεις μοναξιά δεν είναι και πολύ μεγάλη παρ» όλο που βαθιά μέσα σου μπορεί να το έχεις έννοια. Αλλά τώρα με την αυτονομία και το κεφάλι που σηκώνεις σίγουρα θα κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα ωκεανό και προσπαθείς να κολυμπήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Σταθεροποίησε τον στόχο σου και μετά κάνε την επίθεση.
*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το έχει τις απαντήσεις εδώ.
Πηγή: www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση