GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοσνία: 22 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Θεσσαλονίκη για τους πλημμυροπαθείς

Στην πόλη Σβόρνικ της Βοσνίας βρίσκεται, ήδη, το δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς, με 22 τόνους τρόφιμα...


Στην πόλη Σβόρνικ της Βοσνίας βρίσκεται, ήδη, το δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς, με 22 τόνους τρόφιμα, είδη ιματισμού και πόσιμο νερό, που συγκεντρώθηκαν από τους «Γιατρούς του Κόσμου», την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και τον Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το γραφείο της αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στη Θεσσαλονίκη. Ένα μέρος της βοήθειας παραδόθηκε στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της πόλης Σβόρνικ και τα υπόλοιπα θα δοθούν ιδιοχείρως σε πληγείσες οικογένειες.
Η αντιπροσωπεία της ανθρωπιστικής αποστολής αναμένεται να επιστρέψει από τη Βοσνία σήμερα το βράδυ στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, όπου οι «Γιατροί του Κόσμου» θα προβάλουν φωτογραφικό υλικό από τις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Ο Ελληνικός λαός ψήφισε σε ποσοστό 31% τη Νέα Δημοκρατία και την Ελιά ( + 6,5% το Ποτάμι ), άρα επιθυμεί γρήγορη εφαρμογή του μνημονίου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό ;

    1) Άμεση είσπραξη των 66 δισεκατομμυρίων ευρώ σε ληξιπρόθεσμα χρέη. Το Υπουργείο Οικονομικών να βάλει όριο μέσα στο καλοκαίρι να πληρώσουν όλοι αυτοί που χρωστάνε στο δημόσιο.Κι αν δεν πληρώσουν, να κάνει κατασχέσεις σε καταθέσεις και ακίνητη περιουσία τους. Αυτά ψήφισε ο λαός πριν λίγες μέρες και θέλει να τα δει.

    2) Άμεση πάταξη της φοροδιαφυγής, με έλεγχο των καταθέσεων φυσικών και νομικών προσώπων, που αύξησαν τη περιουσία τους μέσα στο 2013-2104. Έλεγχος των τραπεζικών θυρίδων για "μαύρο χρήμα". Έλεγχος στις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες με αγορές χιλιάδων ευρώ κάθε μήνα.Ποιοι αγοράζουν σπίτια/ακριβά αυτοκίνητα μέσω κρίσης ;

    Έλεγχος για φοροδιαφυγή ελεύθερων επαγγελματιών, τουριστικών επιχειρήσεων ( με καταγραφή αφίξεων τουριστών και σύγκριση με παραστατικά διαμονής τους ), άνεργων και αγροτών. Το μαχαίρι να μπει στο κόκκαλο. Αυτό ψήφισε και ζητάει ο ελληνικός λαός από τη ΝΔ- Ελιά. Όλοι μας πρέπει να καταγγέλουμε όσους φοροδιαφεύγουν, γιατρούς, υδραυλικούς, ελεύθερους επαγγελματίες, ηλεκτρολόγους, εστιάτορες, τουριστικά γραφεία, φακελάκια, ιδιαίτερα μαθήματα, κάθε έναν που δεν τηρεί το μνημόνιο και δεν πληρώνει φόρους.Άμεση δήμευση υπέρ Δημοσίου όλων των μαύρων χρημάτων που βρίσκει ο ΣΔΟΕ και όχι απλά ένα πρόστιμο. Ιατρεία, φαρμακεία, ινσιτούτα αισθητικής, συνεργεία αυτοκινήτων, μικρές επιχειρήσεις και μαγαζιά στην επαρχία, αγρότες που πουλάνε προϊόντα χωρίς αποδείξεις, όργιο φοροδιαφυγής.

    3) Άμεση επέμβαση σε συντάξεις, εφάπαξ και επικουρικά και στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Αυτό ψήφισαν οι περισσότεροι συνταξιούχοι στις ευρωεκλογές. Φαίνεται ότι δεν έχουν πρόβλημα, αφού εγκρίνουν τη διακυβέρνηση ΝΔ- Ελιάς.

    4 ) Ένα έκτακτο μέτρο, αντί για νέα μέτρα στο λαό, θα μπορούσε είναι να επιβληθεί φόρος εφάπαξ 20% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ( ανά οικογένεια ). Αυτοί που έχουν πολλά ας βοηθήσουν όσους έχουν λίγα. Ο ελληνικός λαός το δέχεται με χαρά, γιατί άντεξε τόσους φόρους και χαράτσια και επιζητά σταθερότητα. Οι πλούσιοι ας στηρίξουν αυτή τη σταθερότητα δίνοντας ένα μέρος από τον πλούτο τους ( και μάλιστα οι ψηφοφόροι της ΝΔ, Ελιάς και Ποταμιού θα το κάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση για να στηρίξουν τη κυβέρνησή τους ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση