GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγική η κατάσταση στη Μαλεσίνα...

Πυρκαγιά μαίνεται από το πρωί της Παρασκευής στο Ποικίλο Όρος, στο Καματερό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται από την Πέμπτη η φωτιά στ...



Πυρκαγιά μαίνεται από το πρωί της Παρασκευής στο Ποικίλο Όρος, στο Καματερό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται από την Πέμπτη η φωτιά στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στο Γαλατάκι Κορινθίας.
Χθες, Πέμπτη, καταγράφηκαν 79 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, αριθμός-ρεκόρ από την έναρξη της θερινής περιόδου.
Για σήμερα, Παρασκευή, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας, ανάμεσά τους και η Αττική.
Η κόλαση φωτιάς στην Μαλεσίνα άφησε πίσω της στάχτη και αποκαίδια , ξυπνώντας μνήμες της καταστροφικής πυρκαγιάς του 2000.
Oι ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις από Στερεά και Θεσσαλία με επικεφαλής τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, έδωσαν σκληρή μάχη με τον καύσωνα και τους ισχυρούς ανέμους, ενώ είχαν και έναν επιπλέον αντίπαλο, ταυτόχρονα εκδηλώθηκαν πολλά μέτωπα σε Θεσσαλία, Στερεά και Αττική με αποτέλεσμα οι δυνάμεις να διασπαστούν.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση