GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε 27χρονο για κλοπές σε οικίες

Συνελήφθη,  στα Χανιά, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 27χρονος ημεδαπός... Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλ...



Συνελήφθη,  στα Χανιά, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 27χρονος ημεδαπός...
Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ανακριτή Χανίων, διότι διώκεται για συγκρότηση και ένταξη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Συγκεκριμένα ο 27χρονος ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας στα Χανιά, που δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες.
Από τις αστυνομικές έρευνες είχαν εξιχνιαστεί 48 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, με την αξία των κοσμημάτων που αφαιρέθηκαν, να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 330.000 ευρώ, ενώ το αφαιρεθέν ποσό να ανέρχεται στις 120.825 ευρώ και 1.135 δολάρια.
Θυμίζουμε ότι είχαν βρέθει στα σπίτια τους 10.000 ευρώ, μεγάλη ποσότητα κοσμημάτων, τραπεζικά βιβλιάρια με καταθέσεις και πολυτελή αυτοκίνητα, όπως δύο πολυτελή τζιπ BMW και μια BMW 316.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση