GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λάθος της Δικαστικής, 3-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ»

Απόφαση σχετικά με την έφεση του ΑΠΟΕΛ έβγαλε η Διαιτητική Πειθαρχική Επιτροπή και όπως αποφάνθηκε η απόφαση της Δικαστικής Επ...




Απόφαση σχετικά με την έφεση του ΑΠΟΕΛ έβγαλε η Διαιτητική Πειθαρχική Επιτροπή και όπως αποφάνθηκε η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής για επανάληψη του αγώνα ήταν λανθασμένη και ο αγώνας κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Φυσικά, ούτως ή αλλιώς οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν τον τίτλο στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:
«Συνεδρίασε σήμερα η Διαιτητική Πειθαρχική Επιτροπή η οποία εξέτασε την Έφεση του ΑΠΟΕΛ κατά της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για το διακοπέντα αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ ο οποίος έγινε στις 17 Μαΐου 2014.

Ομόφωνα, Διαιτητής και Επιδιαιτητής που εκδίκασαν την Έφεση του ΑΠΟΕΛ, αποφάνθηκαν τα ακόλουθα:

«Η απόφαση της πλειοψηφίας της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ ημερομηνίας 22/05/2014 η οποία εκδόθηκε για τον διακοπέντα αγώνα του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο στις 17/05/2014 μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας με την οποία διατάχθηκε η επανάληψη του αγώνα από την αρχή, σε ουδέτερο γήπεδο, χωρίς την παρουσία θεατών, ακυρώνεται.

Η πλειοψηφία της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ ερμήνευσε και εφάρμοσε λανθασμένα τους κανονισμούς τόσο του Πειθαρχικού Κώδικα όσο και της Προκήρυξης με βάση τα ευρήματα τα οποία η ίδια διαπίστωσε και υιοθέτησε.

Ως εκτούτου, ο πιο πάνω αγώνας που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο στις 17/05/2014 μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και διακόπηκε στο 51ο λεπτό, κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας του ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-0».

cytoday.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση