GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤτΕ: "Αύξηση των εξαγωγών έως και 30%"

Σε σημαντική αύξηση των εξαγωγών έως και 30% εκτιμά η πρόσφατη έκθεση της ΤτΕ για την Νομισματική Πολιτική 2013-2014 ότι... θα...



Σε σημαντική αύξηση των εξαγωγών έως και 30% εκτιμά η πρόσφατη έκθεση της ΤτΕ για την Νομισματική Πολιτική 2013-2014 ότι... θα οδηγήσει μελλοντικά, η σταδιακή αποκατάσταση των ομαλών συνθηκών ρευστότητας και εμπιστοσύνης στις προοπτικές της οικονομίας.

Σε εκτενή αναφορά για τα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές των ελληνικών εξαγωγών, επισημαίνεται ότι οι εξελίξεις του εξωτερικού τομέα της ελληνικής οικονομίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών υπήρξαν σημαντικές.

Τονίζεται ακόμη ότι τα τελευταία χρόνια, η ελληνική οικονομία έχει κάνει σημαντικά βήματα στη βελτίωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας κυρίως ως προς το κόστος εργασίας και δευτερευόντως ως προς τις τιμές, με αποτέλεσμα την ανάκτηση από το 2010 και μετά μεγάλου τμήματος των απωλειών σχεδόν δύο δεκαετιών.

Όσον αφορά τον τουρισμό, επισημαίνεται στην έκθεση ότι από το 2013 είναι ήδη ορατή η ανάκαμψη του και αναμένεται να συνεχιστεί. Σημειώνεται ότι για το 2014, σύμφωνα με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προβλέπεται οι αφίξεις ταξιδιωτών να αυξηθούν κατά 6% και να διαμορφωθούν σε 19 εκατομμύρια επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση