GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 32χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης με λαθραία τσιγάρα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί της Δευτέρας στην Εύβοια ένας 32χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης, ο οποίος βρίσκεται πί...



Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί της Δευτέρας στην Εύβοια ένας 32χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν 850 λαθραία πακέτα. Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής του.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας , ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση