GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρτα: Συνελήφθη 33χρονος για διαρρήξεις σπιτιών

Τα παράθυρα και οι πόρτες των σπιτιών που είχαν ξεχαστεί ανασφάλιστα, άνοιξαν το δρόμο σε έναν Έλληνα διαρρήκτη που έδρασε μέρα- μεσ...


Τα παράθυρα και οι πόρτες των σπιτιών που είχαν ξεχαστεί ανασφάλιστα, άνοιξαν το δρόμο σε έναν Έλληνα διαρρήκτη που έδρασε μέρα- μεσημέρι στο Κομπότι της Άρτας. Ο δράστης «χτύπησε» δυο φορές μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη.
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν για τις δύο διαδοχικές κλοπές σε γειτονικά σπίτια με λεία μικρά χρηματικά ποσά, ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του εισβολέα που είχαν δει αρκετοί περίοικοι να απομακρύνεται και τους έδωσαν σαφή περιγραφή του.
Οι αναζητήσεις οδήγησαν στον εντοπισμό του 33χρονου δράστη που συνελήφθη στην περιοχή της Περάνθης. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των σπιτιών, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση