GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Ο σκύλος «ξετρύπωσε» 348,5 κιλά χασίς στο νέο λιμάνι

Στη σύλληψη διακινητή ποσότητας κάνναβης 348,5 κιλών προχώρησαν οι Λιμενικές Αρχές στο λιμάνι της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήτ...


Στη σύλληψη διακινητή ποσότητας κάνναβης 348,5 κιλών προχώρησαν οι Λιμενικές Αρχές στο λιμάνι της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τοποθετημένα σε ειδική κρύπτη φορτηγού.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Πάτρας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και συγκεκριμένα σε συρταρωτές θήκες στο εσωτερικό μέρος της οροφής φορτηγού οχήματος – ψυγείο (το οποίο μετέφερε καρπούζια), τριακόσιες έντεκα (311) πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 348,561 κιλών.
Οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου οδηγού, ο οποίος επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.
Πέραν της κάνναβης οι αρχές κατέσχεσαν μία συσκευή πλοήγησης (GPS), πέντε κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο www.thebest.gr
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση