GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προς ακύρωση το 3% για τις ευρωεκλογές. Εκλέγονται(;) ευρωβουλευτές Καρατζαφέρης και Χατζημαρκάκης!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Μια πολύ σημαντική πληροφορία διερευνούν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του Press-gr, ν...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Μια πολύ σημαντική πληροφορία διερευνούν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του Press-gr, νομικοί παράγοντες που αφορά τις πρόσφατες εκλογές. Σύμφωνα με αυτές, εκκρεμεί στο Εκλογοδικείο προσφυγή με την οποία ζητείται ακύρωση της διάταξης της εκλογικής νομοθεσίας, για τις ευρωεκλογές, που προβλέπει όριο 3% για την είσοδο ενός κόμματος στην Ευρωβουλή. Αντιδιαστέλλεται μάλιστα το θέμα των ευρωεκλογών με τις εθνικές εκλογές αφού στις πρώτες δεν κρίνεται ο σχηματισμός κυβέρνησης ώστε να δικαιολογείται η πρόβλεψη τέτοιων περιορισμών.

Οι ίδιοι νομικοί παράγοντες ερευνούν το κατά πόσο ισχύει η πληροφορία ότι στην πρώτη διάσκεψη των μελών του εκλογοδικείου κυριάρχησε η άποψη ότι όντως ο περιορισμός του 3% είναι αντισυνταγματικός και πρέπει να καταργηθεί.

Ισχυρό νομικό επιχείρημα προς αυτή την κατεύθυνση είναι και το γεγονός ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες και το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας αποφάσισε πως το όριο του 3% για την εκπροσώπηση των γερμανικών κομμάτων στο ευρωκοινοβούλιο είναι αντισυνταγματικό. Το όριο αυτό αντίκειται στην αρχή της ισότητας των ευκαιριών για τα κόμματα.

Πολλά μικρά κόμματα αλλά και περισσότεροι από 1.000 πολίτες προσέφυγαν εναντίον του ορίου του 3% που αποφασίστηκε πριν από μερικούς μήνες. «Τα μικρά κόμματα είναι το αλάτι της δημοκρατίας» δήλωσε μετά την απόφαση ο Σεμπάστιαν Φράνκεμπεργκερ, πρόεδρος του Οικολογικού Δημοκρατικού Κόμματος.
Ήδη και το 2011 το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο είχε αποφασίσει πως το όριο του 5% που ίσχυε τότε ήταν αντισυνταγματικό. «Το κοινοβούλιο λειτουργεί και με πολλά μικρά κόμματα» ήταν η απάντηση των δικαστών.

Πότε όμως είναι συνταγματική η θέσπιση ενός ορίου; Για παράδειγμα στις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία, όπου στόχος είναι να σχηματιστεί μια κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή όσο λιγότερα κόμματα εκλέγονται, τα οποία έχουν μεγαλύτερη δύναμη, τόσο πιο εύκολο είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση. Στο ευρωκοινοβούλιο όμως δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα μια και δεν απαιτείται ο σχηματισμός κυβέρνησης.
Το 1979 το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο είχε διαφορετική γνώμη. Πίστευε πως η ύπαρξη πολλών κομμάτων θα δυσκόλευε τη λειτουργία του ευρωκοινοβουλίου. 35 χρόνια μετά βλέπει διαφορετικά το ίδιο θέμα.

Τι θα γίνει στην Ελλάδα αν όντως εκδοθεί μια τέτοια απόφαση που θα κηρύσσει άκυρο το όριο του 3%; Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.

125 σχόλια

  1. Σωστό! Να μπει ο Καρατζαφύρ να γελάσουμε και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω να γέλασες και πολύ με την καλύτερη εκπροσώπηση της Ελλάδος από καταβολής Ευρωκοινοβουλίου,αυτή του Καρατζαφέρη! Οι αριθμοί σε ερωτήσεις και παρεμβάσεις υπέρ των Εθνικών θεμάτων σου καταρρίπτει αυτόν τον ισχυρισμό!

      Διαγραφή
    2. Κατερίνα 13 ΙΟΥΝΊΟΥ 2014
      Στον κ. Ανώνυμο: Σωστό, γιατί με τους περισσότερους, από αυτούς που μπήκαν, έχουμε ήδη αρχίσει τα κλάμματα. Σκέψου στα σοβαρά που ακολουθούν! Θρήνοι!

      Διαγραφή
  2. Το 2004 ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκλέγεται Ευρωβουλευτής. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο κατέχει το ρεκόρ επερωτήσεων στο σύνολο των μελών του Ευρωκοινοβουλίου (με πάνω από 523), επελέγη στους τέσσερις καλύτερους ρήτορες της Ευρωβουλής και το 2006 μπαίνει στη λίστα των
    καλύτερων ευρωβουλευτών από κάθε χώρα.
    Η λίστα αυτή σχηματίζεται με
    κριτήρια τη συνολική ενεργητικότητα του κάθε ευρωβουλευτή, τη συνεισφορά του σε θέματα που αφορούν στη χώρα του, όσο και την αφοσίωσή του στην εγκαθίδρυση της ειρήνης, της δημοκρατίας, της κατανόησης και της συνεργασίας στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΡΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΛΑ.Ό.Σ....ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΞΥΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να μπει ο Γιώργαρος ο Καρατζαφέρης ο αγωνιστής, να πάρει εθνική χροιά η σύνθεση της ελληνικής ευρωβουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καρατζαφέρης είναι απαραίτητος,τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΩΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......
    ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΟΣ .....ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ......ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καρατζαφέρης είναι απαραίτητος,τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ DEB [MOYSOYLMANIKO] ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ DEB [MOYSOYLMANIKO] ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ DEB [MOYSOYLMANIKO] ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.youtube.com/watch?v=Yy4ymDPl-fc

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μακαρι να μπει ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 25/03/2013/ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!!!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ STOAS DIONYSOS αρ.111 ΤΗΣ''GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE''ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''33ο ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ''ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!!*17/04/2013*ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE!!!!O ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 25/03/2013/ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!!!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ STOAS DIONYSOS αρ.111 ΤΗΣ''GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE''ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''33ο ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ''ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!!*17/04/2013*ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE!!!!O ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μακάρι νὰ περάσῃ στὸ εὐρωκοινοβούλιο ὁ Γιῶργος Καρατζαφέρης ὁ μόνος ὅπως ἀπεδείχθη ποὺ νοιάζεται γιὰ τὰ συμφέροντα τῆς Ἑλλάδος καὶ ὁ ὁποῖος εἶχε μία λαμπρὰ πορεία στὸ παρελθὸν ὡς εὐρωβουλευτής. Τὴν φορὰ αὐτὴ θὰ εἶναι ἀπείρως ἰσχυρότερος καθὼς θὰ ἔχη πίσω του τοὺς 200 τῆς ὁμάδος τῶν Εὐρωσκεπτικιστῶν, ὁμάδα τὴν ὁποία ἵδρυσε ὁ ἴδιος μαζὶ μὲ τὸν Φάρατζ καὶ στὴν ὁποία εἶναι ἀντιπρόεδρος.
    Ἄς εὐχόμεθα λοιπὸν καλὴ ἐπιτυχία στὸν Γιῶργο Καρατζαφέρη γιὰ τὴν Πατρίδα πρωτίστως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ . ΚΑΙ Ο ΧΑΖΤΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΚΑΛΟΣ. Ο ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ

    ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ Ο ΚΑΡΑ- ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗ. ΜΑΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χεχεχεχε Ρε τον μπαγάσα τον Καρατζαφέρη! Όσοι νόμιζαν ότι τελειώσε, ξόφλησαν.
    Πάλι μέσα στα πράγματα θα ναι. Δωδεκάψυχος είναι ο πούστης, όχι 7ψυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το 2004 ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκλέγεται Ευρωβουλευτής. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο κατέχει το ρεκόρ επερωτήσεων στο σύνολο των μελών του Ευρωκοινοβουλίου (με πάνω από 523), επελέγη στους τέσσερις καλύτερους ρήτορες της Ευρωβουλής και το 2006 μπαίνει στη λίστα των
    καλύτερων ευρωβουλευτών από κάθε χώρα.
    Η λίστα αυτή σχηματίζεται με
    κριτήρια τη συνολική ενεργητικότητα του κάθε ευρωβουλευτή, τη συνεισφορά του σε θέματα που αφορούν στη χώρα του, όσο και την αφοσίωσή του στην εγκαθίδρυση της ειρήνης, της δημοκρατίας, της κατανόησης και της συνεργασίας στην Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΤΟ''ANGOREA''ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΣ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ??????ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ''BRUKSELES''ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΣ??????ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ??????ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ!!!!!!ΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!!!!Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!!!!!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ 1993 ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΠΗΔΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ ΙΔΙΟΛΕΚΤΟ ΣΟΥ!!!!Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΙΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!!!!Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 09/07/2008 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ!!!!ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ''ΚΑΙ Ο ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!!!!!ΟΥΣΤ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ*26/04/2006*Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ!!!!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΗ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ!!!!ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!!!!!Η ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ''ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ!!!ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 13 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΝ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΕΝΩ ΤΑ ΒΑΡΗ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!!!Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ!!!!!!!ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ-ΕΣΗΕΜΘ-ΕΠΗΕΑ!!!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΑ ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΤΙΣ 10/06/2013 ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ''OFSHORE''ΑΠΟ ΤΙΣ 6.575 ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ 315 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ 34 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 40.068.785.61 ΕΚ ΕΥΡΩ=13.500.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΜΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!ΟΙ''OFSHORE''ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 32.000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ!!!!ΑΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΝΔ 120.000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ ΠΑΣΟΚ 81.000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ!!!!ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΝΔ 55.000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ!!!!ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΔ 44.000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ!!!!!!!ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ 110.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. BRUKSELES AVENUE CHAZAL 145 SCHAERBEEK 1030 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΓΙΚΗ OFSHORE????????ΠΟΥ ΕΧΕΙ TO ANGOREA ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ...KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ????OFSHORE OFSHORE OFSHORE????????ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΑΣΗΣ 7.516 τμ.υπ.αριθμ.5811/21/7/2005/ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ-3213/2003/ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ { ΑΡΘΡΟ 4}Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ { ΑΡΘΡΟ 5}Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΣΤΑ''ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΦΕΛΗ''{ ΑΡΘΡΟ 6}ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ''ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ''ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ''ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ''ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΜΟ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΦΕΛΩΝ''Η''ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ { ΑΡΘΡΟ 7}ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣE''OFSHORE''ETAIΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ!!!!ΝΟΜΟΣ-3849/2010 ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!Ν.3932/2011/ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟ''ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ''ΠΑΣΟΚ-Λ.Α.Ο.Σ.-ΝΔ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ.ΣΗΜΙΤΗ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΧΙ ΜΕ''ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΡΩΝ''ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ''ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ''ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ''ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ''Λ.Α.Ο.Σ.''!!!!!!!!!!!ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ{ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ}ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΟΚΟΠΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ!!!!!ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 1.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!!!!!!ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.....χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. υπάλληλε του Καρατζαφύρερ που έχεις γεμίσει τον τόπο με σχόλια για να κάνεις μπούγιο για πές μας τον Παπαδήμο τον ξέρετε?
    Ο καρατζαφύρερ είναι πάντα έτοιμος να προδώσει την Ελλάδα για το 15χίλιαρο του Ευρωβουλευτή και τα υπόλοιπα αφήστε τα, σας πήραμε χαμπάρι βρεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΣΤΙΣ 26/05/2009 ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009*ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ 1.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ!!!!!ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΑ ΕΝΘΥΛΑΚΩΣΕ???????ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑ ΕΤΗΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!!!Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ*2012*ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΠΟΣΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 23.160.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 1.868.244.78ΕΚ ΕΥΡΩ=650.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΗΡΧΕ''ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ''ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ''ΤΗ ΜΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ''ΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ Η ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ....ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ!!!!!ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ=680.000.000 ΕΚ.ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ''ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!!Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ''ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ''ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ''ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ''ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ''2012''ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ''ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ''ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ!!!!!!!!!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΟΥΣΤ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΜΗΣ


    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΞΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ''ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ''ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!!ΑΙΤΙΑ Ο ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ''OFSHORE''ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑ''ΠΡΥΤΑΝΗΣ''ΣΤΙΣ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ Η ΒΡΩΜΟΚΥΛΟΤΑ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ Ο ΠΟΥ...ΣΤΗΣ Ο ΠΑΛΙΟΠ...ΟΥΣΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΜ...ΠΙΝΕΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ...ΣΤΗ ΚΛΕΦΤΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ DIONYSOS ΑΡ.111 ΤΗΣ''GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE''ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''33ο ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ''ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!!!*17/04/2013*ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE 17/04/2013 H BΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ Η ΒΡΩΜΟΠΟΔΙΤΣΑ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΥΛΟΤΑ ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΗ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καρατζαφέρης ξανά!!!!!!!!!!!
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπούτζουκας Τηλέμαχος14 Ιουν 2014, 5:38:00 μ.μ.

    ΣΧΈΔΙΟ ΕΤΑΙΡΕΊΑ:

    Τι προβλέπει το σχέδιο ΕΤΑΙΡΕΊΑ το οποίο είναι άκρως φιλελεύθερο και μας πηγαίνει στην εποχή καλύβας του Μπάρμπα Θωμά...

    Οι Δημόσιοι υπάλληλοι στο κοντινό μέλλον δεν θα ανέρχονται πάνω από 80.000---με 100.000 χιλιάδες δεν θα υπηρετούν τους πολίτες ΆΛΛΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΡΑΤΟΣ...

    ΚΑΤΑΡΓΟΎΝΤΑΙ..ΌΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

    Δημόσια υγεία γίνεται ιδιωτική η ασφάλιση μαζί με αυτό και όλα δημόσια επαγγέλματα της υγείας με το κοινωνικό κράτος..

    Επαγγέλματα Ιατρού, νοσοκόμων , Τραυματιοφορέων, καθαριστριών ασθενοφόρα,συντηρητών νοσοκομείων θα υπάγονται σε Ιδιώτες {αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι που ζουν σε μικρούς πληθυσμούς θα βολεύονται με την τηλεϊατρική και αν το ιδιωτικό ασφάλιστρο τους το επιτρέπει ίσως να προλάβει να πάει στο νοσοκομειακό της εταιρείας...Έτσι καταργούνται και όλες οι οργανικές δημόσιες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και γίνονται όλες ιδιωτικές {το νέο επάγγελμα θα είναι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με αραβικές γλώσσες να εξυπηρετούν τους νέους πελάτες}..

    Κράτος Πρόνοιας δεν θα υπάρχει ούτε και δημόσιες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.. Έχεις ιδιωτική ασφάλεια Ζεις δεν έχεις αλληλούια..

    Τα Εργασιακά δικαιώματα θα είναι μια άγνωστη λέξη στο μέλλον.. θα ισχύει {μέχρι πόσο χρόνον αντέχεις να παίζεις } μετά μια σύνταξη προβλεπόμενη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ να τρως μέχρι να πεθάνεις..

    Η ιδιοκτήτη ακίνητη περιουσία από την υπέρ φορολόγηση θα περάσει σταδιακά σε μεγάλα φανς, εταιρείες, πάρα πολύ φτηνά και με πάρα πολύ μικρή φορολόγηση, {αναπτύξει θα το λένε}η μικρή φορολόγηση Θα είναι το έσοδο του κράτους να πληρώνει τον θεσμό των δημοσίων υπαλλήλων- πραιτοριανών- τους φρουρούς του δηλαδή ,που θα εξουσιάζεται από την εταιρεία ΚΡΑΤΟΣ...

    Αυτά θα επεκταθούν ΌΛΑ ΕΠΊΠΕΔΑ, σε παιδεία, αστυνομία -ΠΛΗΝ ΤΟΝ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΏΝ- θα γίνουν όλοι ιδιωτική σεκιούριτι , σε στρατό, σε φύλακες και φυλακές , λιμάνια, δήμοι, αεροδρόμια παντού εταιρείες { ΘΑ ΈΛΘΕΙ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ,ΆΛΛΑ ΤΙ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ!!} ΜΌΝΟ για τα ΦΑΝΣ; της μεγάλες εταιρείες; είμαι σίγουρος όμως ότι ο Βαρδινογιάννης και ο Μπόμπολας ΣΕ ΛΊΓΟ καιρό θα κατεβαίνουν σε πορείες μαζί σας..Καταλάβατε γιατί θα χαλάσει η σούπα αν προσληφθούν ΣΉΜΕΡΑ ΑΎΡΙΟ οι καθαρίστριες στο δημόσιο; Το τέλος έφτασε αύριο θα είναι η σειρά όλων τον καθηγητών στρατιωτικών, αστυνομικών, δικαστών, ιατρών κ.τ.λ Η ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Α.Ε ...

    Μετά έχουν θα σειρά άλλοι π.χ οι εφοπλιστές αυτοί να δείτε τι θα πάθουν στην παγκοσμιοποίηση..
    Τώρα λένε θα φύγουμε και θα πάμε τα καράβια μας στην σημαία της Μάλτας.....ΚΑΛΆ- στην παγκοσμιοποίηση που θα τα πάνε;..Η θα μπορούν να κρυφτούν!!! ΚΑΙ ΠΟΥ;

    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΆ ΘΑ ΈΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΆ {ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΒΓΟΎΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΌΛΟΙ ΜΈΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΆ} Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ...

    ΈΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΙ ΑΝΕΛ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ.

    ΛΑ.Ο.Σ. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλο αυτο γιατι θ'ανοιξει η εισοδος και στα μικροτερα κομματα. Καρατζαφερης και Χατζημαρκακης. τον τελευταιο δεν τον ξερω, ομως θα θελα να τον μαθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ''Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ''Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ''Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ''Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ''Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ''Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ''Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ''Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μακάρι να γίνει, η πολυφωνία είναι δημοκρατία. Και ο Καρατζαφέρης και ο Χατζημαρκάκης και ο Τζήμερος και πολλοί άλλοι μακάρι να μπουν να γεμίσει φωνές και προτάσεις η Ευρωβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. *1983*ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ*ADENAUER*STHN BONNH ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-1986*ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!!!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ*BERSALLIES*!!!!!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ*ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ*ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ* ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!!!ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ*ADENAUER*ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ*ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΡΕΙΓΚΑΝ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ!!!!!*1994*Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ*ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ*SCHOOL OF JOYRNALISM LONDON....ΑΛΟΝ ΣΑΦΑ ΝΤΕ ΛΑ ΠΕΤΕ ΛΑ ΠΙΠΙΛΑΣΙΟΝ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΛΑ ΠΙΠΙΛΑΣΙΟΝ ΛΑ ΣΤΡΑΤΑ ΠΙΠΙΛΑΣΙΟΝ ΚΟΤΕΡΑΣΙΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χαχαχα θα πέσει πολύ γέλιο αν γίνει αυτό. Οι χρυσαυγίτες θα αφρίσουν από τα νεύρα, που θα χάσουν μια θέση. Προσωπικά, γουστάρω και ΛΑ.Ο.Σ. και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ωστε ν'ακουστεί επιτέλους εθνική φωνή εκεί μέσα.
    Γαμώ το πασοκ νδ κκε συριζα δημαρ, ποταμι, ανταρσυα μλ κκε κκε μλ και την ψευτοαντιφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!!!!ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ{ΠΑΣΟΚ-Λ.Α.Ο.Σ.-ΝΔ}ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ 26ηs ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ-2011-ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ..ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????????ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.....ΕΣΥ Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ*ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ*ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ*??????????Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ{ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ??????????ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΡΕ ΜΟΥΛΑΡΙ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΡΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΑ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΡΕ ΜΑΣΩΝΕ ΣΚΑΤΟΚΟΥΒΑ ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΤΡΥΠΙΑ ΛΕΚΑΝΟΧΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΛΑΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠ...ΟΥΣΤΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜ...ΠΙΝΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΙΤΑΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ!!!!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΑ ΘΩΠΕΥΑΝΕ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΤΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ????????ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕ''ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ''ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ''ΖΩΝΤΑΝΑ!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠ...ΟΥΣΤΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜ...ΠΙΝΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!!!!!!ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣΤΙΣ/13/12/2011/ΟΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ''ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!!!!ΚΑΛΩ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ*ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ*ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ*ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ*ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ Η ΗΜΕΔΑΠΟ*ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ''ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΟΥΜΕ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ''ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΩΣ ΟΙ''ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ''ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΗΔΗ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ!!!!!!!ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΟΞΑ Η ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΕΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ!!!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΩΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ''ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΔΥΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ Η ΗΜΕΔΑΠΟ''ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ''ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ''ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ''ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ''ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ''ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ''ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!ΠΡΟΕΙΔΟΠΕΙΩ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ''ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ''ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΟΤΙ*ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 3-10-13 ΕΤΩΝ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!!!Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ....ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΑ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ Α! ΑΛΛΟΣ ΤΟ Β! Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΛΛΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ100 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΕΤΡΕΞΕ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΣ Η ΤΕΤΑΡΤΟΣ!!!!!!!!!ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ω ΚΩ..ΛΟΣ!!!!!!!!!ΟΙ ΚΩΛ..ΟΔΡΟΜΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.!!!!!!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ''ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ''ΣΤΟ''ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ''ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟ!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΕ ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  58. XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  59. XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  60. XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  61. XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ω ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!
    ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ω ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!
    ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ω ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!
    ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ω ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!
    ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ω ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!
    ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ω ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!
    ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ω ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!
    ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΨΩΛ...ΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ..ΠΙΔΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΟΒΑΛ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΨΩΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ!!!!!!!!!ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΛ.Α.Ο.Σ. ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. WIKILEAKS-23/09/2009-CONFIDENTIAL-ATHENS 01515 SIPDIS DECL/2019/09/28/Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ*ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ERNDOGAN WIKILEAKS-23/09/2009/Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ-27/09/2011/Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ ΕΙΠΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ-04/07/2012/ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ''ACTA''ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ 478 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!ΑΠΟΧΕΣ 165 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ !!!!!!!!!ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ 39 Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ Η ΕΛΛΕΙΝΗ Η ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ!!!!!!!!!Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΣΚΩΤΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΟΣΚΩΤΑ''ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΗΚΕ''ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!!!!Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΑΠΗΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.06/01/2005/ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Κ.Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ''ΧΑΝΟΥΚΑ''ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.21/01/2005/ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΩΝΩΣ ΑΙΛΙΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ''ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ''ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ''ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!!ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ JOSEEP FONTELLES BORREL*07/02/2005/ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΜΙΑΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ!!!!!!ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ''ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΟΝΗ''ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ!!!!!!Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ 1940-1945 ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!Ο ΕΥΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ω ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΣ ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ε ρε κλάμα από τα χρυσά αβγά που πέφτει ήδη. Η μια θέση που χάνουν, πάει στον ΛΑΟΣ και η μια του ΚΚΕ πάει στον Χατζημαρκάκη; Καλύτερα βασικά γιατι και ο ΛΑΟΣ και ο Χατζημαρκακης έχουν προτασεις και μυαλο ενω το ΚΚΕ και η χα ειναι αχρηστοι, μονο φωναζουν και σπερνουν φανατισμό. Σε πολλες χωρες και οι 2 εγκληματικες οργανωσεις αυτες, θα ηταν εκτος νομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2006 ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!!!!!ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!!!ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ!!!!!!!!Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 16!!!!!!!!!!!!!Ω ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ*WORLD JEWISH CONGRESS*156/14/2007/ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!!!!Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 22/03/2007/ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΣ ΤΗΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!!!!!!ΠΑΡ.ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΡΕΣΒΗ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΕΠΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ!!!!!!!!ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΑΚΡΑ ΠΕΙΡΑ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!!!!!!ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΥΜΑΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ!!!!!!!!!Ο ΕΥΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ Ω ΚΩΛΩ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤ...ΖΑΦΕΡΙ...καρατατζουμ καρατατζουμ τζουμ τζουμ αφερι καραταζ...αφερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΕ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΙΤΣΧΑΚ ΧΑΒΙ!!!!!ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Γ.Γ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖ...ΑΦΕΡΙ Ο ΕΥΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΩΣ....καραταζουμ τζουμ τζουμ καρατζ...αφερι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ''ΝΑΙΤΗΣ''Η ΚΑΙ''ΤΕΚΤΩΝ''ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΝΩΡΙΖΩ''ΤΕΚΤΟΝΕΣ''ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!!!!!!!ΠΟΡΔΟΚΛΑΝΩΛΑΩΣ μασωνοΛ.Α.Ο.Σ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 27/05/2011/Ο CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ LLI ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ''ILISIA ATHENS''ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΩΣ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣΟΛΟΓΙΩΤΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗΝ ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ!!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΑΕ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. 'Σε αυτή την περίπτωση, οι ειδικοί λένε ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών και θα πρέπει να χάσουν από έναν ευρωβουλευτή η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Αντίστοιχα, θα εκλέξει ευρωβουλευτή ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και οι Ευρωπαίοι Πολίτες του Γ. Χατζημαρκάκη που είχαν τα υψηλότερα υπόλοιπα, με 2,7% και 1,4%.''




    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX
    XAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAAXXAAXAXAXXAAXXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Που είσαι, Πύρρο; Δέρνουν τις καθαρίστριες. Του Απόστολου Λυκεσά.

    Πριν λίγα χρόνια, ο φίλος Βαγγέλης Μίχος, είχε επιμείνει και μεσολαβήσει για να συναντήσω στο σπίτι της την Ασπασία Καρρά.

    Στάθηκα απέναντι σ’ αυτή την γυναίκα με ένα αίσθημα ντροπής για το μεγέθος της κτηνωδίας που είχε υποστεί στο κορμί της στα χρόνια της δικτατορίας παρόλο που τότε ήμουν πολύ μικρός για να με κατηγορήσω έστω για αδιαφορία.

    Ντρεπόμουν σαν να εκπροσωπούσα ένα μεταλλαγμένο είδος θηλαστικού τέρατος που απόκτησε αίφνης μέρος της συνείδησής του.

    Μου είναι αδύνατο, ακόμη, να φανταστώ έστω, ότι η γυναίκα που μου μιλούσε ή μου χαμογελούσε, που ξεχείλιζε ευγένεια και καλλιέργεια, είχε υποστεί ανείπωτα βασανιστήρια από άλλους εκπροσώπους του ανθρώπινου είδους.

    Οι ξεφτιλισμένοι μουστακαλήδες της τότε ΚΥΠ, την είχαν γυμνώσει πάνω σε μια σανίδα, της έκαναν ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα «για να μην αποκτήσει κουμμουνιστάκια» αλλά και στο ανάπηρο πόδι της, και την έδερναν συνεχώς για μέρες και νύχτες στα υπόγεια του Γ Σώματος Στρατού.

    Άλλο να μιλάς θεωρητικά για βασανιστήρια, άλλο να ακούς ιστορίες από τρίτους, άλλο να διαβάζεις βιβλία.

    Αν έχεις απέναντι το κακοπαθημένο σώμα ότι κι αν έχεις σκεφτεί πάει στην άκρη. Είχα πει μέσα μου, πιότερο παρηγορητικά, ότι στη χώρα τούτη κάτι θα είχε απομείνει ως νόημα από τα βάσανα της Ασπασίας, που θα έκανε ανθρωπινότερους όσους κατέχουν οποιαδήποτε εξουσία πάνω στις ζωές και τα σώματα άλλων ανθρώπων.

    Διαψεύστηκα. Το χέρι του Καραμήτσου και των άλλων που βασάνισαν την Ασπασία βγαίνει κάθε μέρα, εννέα μήνες τώρα, πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ και δέρνει χωρίς κανένα ηθικό φραγμό τις καθαρίστριες έξω από το υπουργείο οικονομικών.

    Βγαίνει το χέρι του Καραμήτσου και χτυπά με κάθε τρόπο και με τέτοια λύσσα που η φαντασία καταργείται. Αδύνατο να το φανταστείς διότι το βλέπεις.

    Είναι το ίδιο χέρι του Καραμήτσου που χτυπάει, όχι πια στο υπόγειο, παρά στο φως της μέρας.....Ξεδιάντροπα, μπαμπέσικα, με ασυγκράτητη κτηνωδία ενώπιον κοινού, πρωθυπουργού, υπουργών, βουλευτών, γραμματέων, δικαστών και εισαγγελέων.

    Κανένας, στοιχειωδώς υγιής πνευματικά άνθρωπος, δεν τολμά φυσικά να φανταστεί τι θα έκανε αυτό το χέρι αν του παραχωρούσαν πάλι κανένα υπόγειο για να συνετίζει τους απείθαρχους.

    Το χέρι και η άφραγη συνείδηση του Καραμήτσου είναι εδώ. Δέρνει με κάθε τρόπο.

    Όσες και όσοι δεν γεύονται το χέρι του Καραμήτσου στο δρόμο απολαμβάνουν το χάιδεμα της λογικής στη φαιά τους ουσία ενόσω τρώνε ποπ κορν στον καναπέ. Η Ιωάννα Μάνδρου ανέλαβε χθες τις απαραίτητες εξηγήσεις: «Γιατί να πληρώνει το δημόσιο ένα σκασμό λεφτά ώστε να έχει μόνιμο υπάλληλο την καθαρίστρια;». Αυτό είπε.

    Εννοώντας άραγε ότι αυτή πληρώνει λίγα την δική της καθαρίστρια και την αντικαθιστά από βδομάδα σε βδομάδα; Ή ότι η δική της καθαρίστρια δεν διαμρτύρεται κάθε μέρα κάτω από το σπίτι ή το γραφείο της;

    Όσο για το «έναν σκασμό λεφτά» δεν έχει πληροφορηθεί μάλλον η κα Μάνδρου ότι δεκαπέντε έλληνες κέρδισαν 3.5 δις τα τελευταία δύο χρόνια. Ότι αυτοί που είχαν χαρτοφυλάκια ύψους 1.78 δις τώρα απολαμβάνουν 5.26 δις. Αυτά είναι πράγματι ένας σκασμός λεφτά. Οπότε, σκάνε μεν, αλλά μόνο από υγεία οι: Κουτσολιούτσος, Κανελόπουλος, Καρέλιας, Βακάκης, Βασιλάκης, Περιστέρης, Κόκκαλης, Σαράντης, Γεράρδος, Λάτσης Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Μυτιληναίος. Είναι ένας σκασμός λεφτά τα 2,3 δις που κέρδισε η Ντόυτσε Τέλεκομ σε μια πτωχευμένη χώρα. Η φράση, λοιπόν, ανακαλεί μόνο τον ποιητή Τάσο Λειβαδίτη «σκασμός λοιπόν, μιλάει ο υπουργός».

    Ωστόσο αυτή είναι μια συζήτηση σε ιστορική εξέλιξη. Το ανθρώπινο κτήνος βγήκε στους δρόμους, δέρνει γυναίκες και μας βγάζει τη γλώσσα. Προέχει κάποιος να σταματήσει το χέρι του Καραμήτσου που δέρνει τις καθαρίστριες. Ένας καρατέκα του σελιλόιντ, ένας μποξέρ βαρέων σαρώθρων, ένας αρσιβαρίστρας των αμαρτιών του κόσμου, μήπως;

    Που είσαι, Πύρρο; Δέρνουν τις καθαρίστριες....

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ..ΏΡΑ ΝΑ ΡΊΞΟΥΜΕ ΦΌΛΑ ΣΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΑ ΣΚΥΛΙΆ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΈΨΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΆΦΤΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Τα του Αδώνιδος τω Άδωνι

    Mέγας μεταρρυθμιστής και άξιος υπουργός ο Άδωνις, αν πιστέψουμε βέβαια τον καθ' ύλην αρμόδιο πρωθυπουργό του. Ο οποίος τον ξήλωσε από το υπουργείο Υγείας, αναλύθηκε όμως σε ύμνους για τον ξηλωμένο μετά το ξήλωμα.

    Με αποτέλεσμα να αναρωτιέται ο δεξιός νοικοκύρης: Βρε παιδιά, αφού ήταν τόσο καλός υπουργός ο Άδωνις, γιατί σ' αυτόν μεν ο Σαμαράς έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, στον Βορίδη δε το υπουργικό φράκο;

    Άγνωσται αι βουλαί του Μαξίμου, θα πείτε. Αλλά γνωστό το κέρδος της Βουλής των Ελλήνων από τον διορισμό του Αδώνιδος ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Διότι ο Άδωνις έχει δώσει από καιρό διαπιστευτήρια μαχητικότητας και ρητορικής δεινότητας. Ου μην και διαπιστευτήρια του ήθους που είναι απαραίτητο για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Μόνο...ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τον ξεπερνάει στο δύσκολο και υπονομευμένο αυτό πεδίο.

    Ποιος αποκάλεσε τον Σαμαρά τον αχρηστότερο υπουργό από τη μεταπολίτευση; Ο Άδωνις.

    Ποιος αποκαλούσε τρελούς εκείνους που πρόβλεπαν ότι θα πάει στη Ν.Δ.; Ο Άδωνις.

    Ποιος στόλισε με ουκ ολίγα επίθετα τους νυν συναγωνιστές του της Ν.Δ.; Ο Άδωνις.

    Ποιος διέταξε τον σκηνοθέτη να μην τον δείχνει στο ίδιο πλάνο με τον τότε γελοίο και νυν άκρως σοβαρό υπουργό Εσωτερικών; Ο Άδωνις. Και ποιος μόλις ακούει ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει φαιόχρωμα ρητορικά πυρά; Ο Άδωνις, φυσικά!

    Αν λοιπόν υπάρχουν ερωτηματικά για την κλοτσιά από το υπουργείο, για την κλοτσιά προς την κορυφή της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. δεν υπάρχει κανένα. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή.

    Αφού ο Σαμαράς θεωρεί τη Βουλή καφενείο, την ανοίγει και την κλείνει σαν καφενείο, την απαξιώνει με διαδικασίες καφενείου, ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επιπέδου καφενείου είναι ό,τι πρέπει.

    Ως εκ τούτου, άξιος. Να τους δώσει όλους να καταλάβουν τι εστί μαχητικότητα μετά υλακών και υλακές μετά μαχητικότητας.

    Να δώσει στη Βουλή τον αέρα που λείπει με την απουσία των ναζί.

    Να αναβαθμίσει γενικώς τον κοινοβουλευτικό αγώνα μιας Δεξιάς η οποία τρέχει ολοταχώς προς τα πίσω με τον Σαμαρά στο τιμόνι.

    Κι αν, ο μη γένοιτο -άνθρωποι είμαστε-, του ξεφύγει καμιά κουβέντα για το Ολοκαύτωμα και διαμαρτυρηθούν τίποτε Εβραίοι, να τους παραπέμψει στο σχετικό βιβλίο του πατρός Πλεύρη. Για να μάθουν Ιστορία...

    Καρτερός Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ!!!!!!ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!μπραβοσ μεγκαλωσ μπρωεντρασ ολωσ σωισ μπουμπουμπου ψωφοσ μεγκαλωσ μπρωαιντρασ τιοσ ρακοτανκωσ ξαντερφοσ μπαμπουινωσ τια μαιμουσ ολωσ μεγκαλωσ μπρωεντρωσ...ολωσ κλανωλαωσ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΜΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!!!!!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ''ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ!!!!!!!!ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΤΑ CD?????????ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ????????ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ''Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ''ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΧΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΛΕΙΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ!!!!!!!!!!το ατιμο το περιστερακι που βρηκε να κανει τα κακακια του......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ...ατιμο πτηνο τι χεσιμο ηταν αυτο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?????Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!!!!ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!Η ΘΑ''ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ''ΣΤΗΝ''ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ''Η ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΥΝΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ''ΠΡΟΤΙΜΩ''ΤΗΝ''ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΟΣΟ ''ΕΠΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ''ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!οταν σε χεσει το πτηνο με τον κω...λον του....το βαφειs το μαλλι αλλα το κουραδακι παρεμεινε ειs την κεφαλην...ατιμο περιστερακι που αφησεs το κουραδακι????????καρατζ.....αφερι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μπούτζουκας Τηλέμαχος17 Ιουν 2014, 4:50:00 μ.μ.

    Μπράβο στον ΠΑΠΑ και άνθρωπο..

    Ο 44χρονος γραμματέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, αρχιμανδρίτης Βασίλειος Βαρβέλης, συντάραξε το ελληνικό Διαδίκτυο με ένα κείμενό του για τις καθαρίστριες.

    Κάτι παραπάνω ξέρει άλλωστε, αφού -όπως αναφέρει- «η μάνα μου καθαρίστρια, εγώ παιδί κι ανίψι καθαριστριών».

    Σίγουρα δεν είναι ο ιερωμένος που έχουμε συνηθίσει: μιλάει μια γλώσσα απλή και καθημερινή, έχει ταξική συνείδηση κι είναι ορκισμένος αντιφασίστας.

    Αν δεν γνωρίζεις τον αρχιμανδρίτη Βασίλειο Βαρβέλη, νομίζεις ότι πρόκειται μάλλον για ευφάνταστο τρολ.

    Ευτυχώς για όλους μας, ο 44χρονος γραμματέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας είναι υπαρκτό πρόσωπο. Από την Παρασκευή, ένα ποστάρισμά του για τις καθαρίστριες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

    Η παρέμβαση

    «Η μάνα μου καθαρίστρια, εγώ παιδί κι ανίψι καθαριστριών. Ελαμπαν τα σπίτια που δούλευε 6 μέρες την εβδομάδα και την έβδομη, την Κυριακή, (στην “αργία” της), να καθαρίσει και το δικό μας το σπίτι κι εμάς, να μαγειρέψει ένα πιάτο ζεστό φαγητό, να πλύνει, να απλώσει, να σιδερώσει, να μας αγκαλιάσει και να ξεκουραστεί. Αυτή η μάνα μου!

    Αυτές οι Περιστεριώτισσες, οι μανάδες των φίλων μας, που ξεκινούσαν χαράματα νηστικιές, αφήνοντας τα παιδιά στους δρόμους, για να φτάσουν στην Εκάλη, στη Φιλοθέη, στο Ψυχικό, με κρύο, με βροχή, με χιόνι, με ζέστη και να γίνουν “παραδουλεύτρες”, όπως τις έλεγαν οι “Κυρίες”, για να μας μεγαλώσουν, με το μεροκάματό τους, να μας μορφώσουν, να γίνουμε άνθρωποι. Και οι περισσότεροι γίναμε!

    Κι όταν επέστρεφε η μάνα απ΄ τη δουλεία, έχοντας μέσα στην τσάντα της τη βρεγμένη της ρόμπα που φορούσε όταν σφουγγάριζε με τα γόνατα τα πατώματα, μικρός εγώ, πολύ μικρός, τη ρώταγα με αγωνία:

    - Μαμά, τι μου έφερες;

    - “Κούραση, παιδί μου”, η απάντησή της. “Κούραση”.

    Μεγαλώσαμε με τα ρούχα που έδιναν οι “Κυρίες” στη μάνα μας για ψυχικό. Δικό μας ρούχο δεν είχαμε. Αποφόρια. Μ’ αυτά ντυνόμασταν. Μανάδες ηρωίδες!

    Σ’ αυτές τις μανάδες σήκωσε το χέρι του ο Φασισμός. Αυτές τις μανάδες χτύπησαν οι “μπράβοι” των 500 ευρώ. Αντί να φιλήσουν το χέρι τους, τις έστειλαν στα νοσοκομεία.

    Αυτοί που σκότωσαν τον “αδελφό” μας και το “παιδί” μας, τον Γρηγορόπουλο,

    αυτοί που προσφέρουν ασυλία στους ναζιστές, σάρκα από τη σάρκα τους,

    αυτοί που πουλάνε πρέζα στις πιάτσες, για να μην ξυπνήσει ποτέ ο λαός,

    αυτοί που εκδίδουν πόρνες, για να μαζεύουν τα ποσοστά,

    αυτοί που φέρονται απάνθρωπα στους μετανάστες,

    αυτοί που εκβιάζουν καταστηματάρχες,

    αυτοί που πάντα υπηρετούν την εκάστοτε εξουσία πιστά. Οι ταγματαλήτες στην κατοχή, οι ασφαλίτες στη χούντα, για να λάβουν ως ανταπόδοση το “μέρισμά τους” τόλμησαν και σήκωσαν το βέβηλο χέρι τους, στις μανάδες μας.

    Σ’ όλα αυτά τα ανθρωπάρια, με τους γυμνασμένους μυς και το ελάχιστο μυαλό, που με τη στάση και τη συμπεριφορά τους έφτυσαν τις ίδιες τις μανάδες τους, γυρίζω την πλάτη.

    Σκληραίνω την καρδιά μου.
    Δεν τους ευλογώ πια. Δεν μου βγαίνει.
    Δεν έχω ευχή για αυτούς.

    Ολοι αυτοί, θα με βρουν μπροστά τους, στον αγώνα.
    Φωνάζω δυνατά: Ξυπνήστε όλοι, ξύπνα επιτέλους, λαέ του Θεού, πριν να είναι αργά»…

    Ντίνας Δασκαλοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ....ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.....ΤΟ ΚΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ...Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΟΣ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ο ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011!!!ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!!!ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΙΣ/18/03/2010/ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΜΠΑΡΟΖΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ Η ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ;;;;;;;;;ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ!!!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΣΤΕ Λαγοs κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ????????ΚΑΡΑΤΖ.....ΑΦΕΡΙΜ...ΚΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΤΖΟΥΜ ΤΖΟΥΜ....ο αλλαν τι αλλων....τηλεμπουρδαs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο Καρατζαφερηs στην εκπομπη του ειπε:να δειξουμε τουλαχιστον οτι ειμαστε αξιοπρεπειs μην καταντησουμε ξερωγω σαν τον αδωνι ο οποιοs λεει οτι ο κουβεληs θα ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ευκολο ειναι αδωνι να εχειs την αξιοπρεπεια σου για φαντασου ομωs να καταντησειs σαν καποιουs αλλουs ευκολο ειναι οχι....πρεπει να ξερειs να κραταs τιs θερμοπυλεs τηs αξιοπρεπειαs το πιο ευκολο για τον οποιονδηποτε ειναι να''ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΟΥΛΑ''ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση