GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικό τέλος για 40χρονο οδηγό φορτηγού

Βαρύ το πένθος στη Φθιώτιδα για τον 40χρονο οδηγό, πατέρα ενός μικρού παιδιού, που "έφυγε" με αυτόν το τραγικό τρόπο,...



Βαρύ το πένθος στη Φθιώτιδα για τον 40χρονο οδηγό, πατέρα ενός μικρού παιδιού, που "έφυγε" με αυτόν το τραγικό τρόπο, τα ξημερώματα του Σαββάτου..Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα (30/6/14) στις 5:00΄ το απόγευμα στην Ιερά Μονή Αναλήψεως, που βρίσκεται στην περιοχή των Δυο Βουνών Λαμίας.
Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του, που κάνουν λόγο για ένα "παιδί μάλαμα", άριστο οικογενειάρχη και πολύ καλό οδηγό.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει περισσότερα θύματα στο τροχαίο, που έγινε τα ξημερώματα, λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης.
Θα δείτε πως ένα τζιπ BMW, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από το Βόλο, καρφώθηκε στη καρότσα του ενός φορτηγού, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός, αφού ο δρόμος είχε μετατραπεί σε "πίστα" από το σιτάρι που είχε σκορπίσει.
Το σινιάλο με το φακό μέσα στη νύχτα, που έκανε ο 24χρονος οδηγός της άλλης νταλίκας, την τελευταία στιγμή έσωσε από το θάνατο τους επιβάτες δυο λεωφορείων από τη Ρουμανία, αφού ο οδηγός του πρώτου κατάφερε να σταματήσει, μόλις πέντε μέτρα πριν από το σιτάρι που είχε πέσει στο δρόμο.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. του νομού Φθιώτιδας, Αποστόλης Αγγελακόπουλος μιλώντας στο LamiaReport για το τραγικό συμβάν, εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου οδηγού και τόνισε ότι πληρώνουν υψηλό τίμημα διοδίων σε ένα δρόμο που σε πολλά σημεία, όπως και στο συγκεκριμένο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, υπάρχει έλλειψη φωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση