GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμαζόταν για… πόλεμο ο 41χρονος στην Κρήτη!

Ένα… στρατό θα μπορούσε να εξοπλίσει με το οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του ένας 41χρονος κάτοικος δημοτικού διαμερίσματος του Δή...


Ένα… στρατό θα μπορούσε να εξοπλίσει με το οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του ένας 41χρονος κάτοικος δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε.!
Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί που κάνουν συνεχείς ελέγχους την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής και τους οδήγησαν στην κατοικία του υπόπτου, αποδείχθηκαν σωστές καθώς ανακάλυψαν πλήθος από όπλα, πυρομαχικά και αιχμηρά αντικείμενα κι έτσι του φόρεσαν χειροπέδες.
Συνολικά, κατασχέθηκαν δυο πιστόλια, ένα περίστροφο με τέσσερις γεμιστήρες, 1.850 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, οκτώ κυνηγετικές καραμπίνες χωρίς άδεια κατοχής, αλλά και δυο ξίφη, μια ξιφολόγχη, δυο μαχαίρια και οκτώ κροτίδες! Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση