GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 41χρονου που σκότωσε την οικογένεια του

Η παθολογική ζήλεια για την εν διαστάσει σύζυγό του, αποτέλεσμα του πρόσφατου χωρισμού τους φαίνεται να... αποτέλεσε την αιτία...



Η παθολογική ζήλεια για την εν διαστάσει σύζυγό του, αποτέλεσμα του πρόσφατου χωρισμού τους φαίνεται να... αποτέλεσε την αιτία και το γεγονός ότι η 35χρονη του είχε ζητήσει να παραλάβει στις 16:00 αντί στις 18:00 χτες το απόγευμα τα παιδιά τους την αφορμή, για το πιο στυγερό οικογενειακό έγκλημα στα σύγχρονα αστυνομικά χρονικά της Κύπρου.

Η άτυχη Μαργαρίτα Κουλουμά ζήτησε να παραδώσει τα δύο παιδιά, στο πατρικό του 41χρονου πρώην συζύγου της Ανδρέα Πίτη, δύο ώρες ενωρίτερα, αφού είχε συνεδρίαση στο νηπιαγωγείο όπου εργαζόταν.

Αυτό, σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η αστυνομία, εξόργισε τον δολοφόνο και αυτόχειρα, ο οποίος τους έστησε καρτέρι και με στρατιωτικό τυφέκιο G3 πυροβόλησε αρχικά τη μητέρα δύο φορές στο κεφάλι και τον ώμο. Μετά στόχευσε την εννιάχρονη κόρη του Αντωνία, η οποία σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση φέρει τραύματα από μία σφαίρα στο κεφάλι αλλά και στο χέρι το οποίο πρόταξε για να προστατευθεί.

Ο 14χρονος Κλεόπας, πυροβολήθηκε επίσης πισόπλατα από τον πατέρα του συνεχίζει να βρίσκεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σύμφωνα με τους θεράποντες Ιατρούς "η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Συνεχίζει να υποστηρίζεται μηχανικά. Βρίσκεται στον αναπνευστήρα."

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Το χρονικό του προδιαγραφέντος στυγερού εγκλήματος φαίνεται να ξεκινά μέσα Απριλίου, πριν από δύο μήνες δηλαδή. Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στην κατοχή της η αστυνομία ο πατροκτόνος ξεκίνησε ένα ομηρικό καυγά με τη μητέρα για ασήμαντη αφορμή.

Η γυναίκα, τότε επισκέφθηκε τον αστυνομικό σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας προκειμένου να παραλάβει τα πράγματά της από το σπίτι, λέγοντας ότι ο 41χρονος την εξύβρισε και ότι εκτόξευσε εναντίον της απειλές.

Αστυνομικός τη συνόδευσε στο σπίτι και στην παρουσία του, μάζεψε τα ρούχα των παιδιών και έφυγε από το σπίτι.

Κάτι άλλο που εξόργισε τον αδίστακτο φονιά, ήταν το γεγονός ότι τα δύο παιδιά που φοιτούσαν στην Κοκκινοτριμιθιά, μετεγράφησαν σε άλλο σχολείο προκειμένου να είναι κοντά στη μητέρα τους.

ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ

Πληροφορίες του ΜEGA από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στην κατοχή τους αρκετές μαρτυρίες από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού που αναφέρουν ότι ο 41χρονος απειλούσε και κτυπούσε την 35χρονη με την οποία έχουν κοινή ζωή 18 χρόνια.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ

" Ειδικά τον τελευταίο καιρό απειλούσε ότι θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και τα μωρά. Τη ζήλευε παθολογικά και υλοποίησε τις απειλές του. Η ίδια φοβόταν να το καταγγείλει στην αστυνομία"
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ

" Μας έλεγε ότι την κτυπούσε 18 ολόκληρα χρόνια. Ζήλευε επειδή η ίδια ήθελε να κάνει μεταπτυχιακό και τσακώνονταν συνέχεια γι’ αυτό"

Ο 41χρονος υδραυλικός από την Κοκκινοτριμιθιά πάντως είχε καθαρό ποινικό μητρώο και δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση