GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικτό τροχαίο στο κέντρο του Βόλου, με νεκρό 45χρονο δικυκλιστή

Η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με Ι.Χ. 46χρονης, ενώ κινδύνευσαν και δύο παιδιά που έκαναν ποδήλατο. Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκ...



Η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με Ι.Χ. 46χρονης, ενώ κινδύνευσαν και δύο παιδιά που έκαναν ποδήλατο.
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Γ. Δήμου και Κασσαβέτη, όταν ένας 45χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας κατεβαίνοντας την οδό Κασσαβέτη παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, με αποτέλεσμα την σφοδρή του σύγκρουση με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο διερχόταν την οδό Γ. Δήμου στο ρεύμα προς Ν. Ιωνία και οδηγούσε μία 46χρονη. Την αρχική σύγκρουση ακολούθησε και δεύτερη, αυτή της μοτοσικλέτας με δύο ποδήλατα, με αναβάτες δύο παιδιά, σύμφωνα με το e-volos.gr.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις της μοτοσικλέτας, ο 45χρονος άντρας κατέληξε στο πεζοδρομίο όπου χτύπησε με δύναμη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν ανδρες του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, αξιωματικοί της οποίας έχουν αναλάβει και την προανάκριση της υπόθεσης και δύο ασθενοφόρα, τα πληρώματα των οποίων παρέλαβαν αρχικά τον 45χρονο, ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και εν συνεχεία το ένα εκ των δύο παιδιών που έκαναν ποδήλατο, ευτυχώς με μικροτραυματισμούς, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση