GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Καλαμάτα επειδή έκλεψαν σούπερ μάρκετ

Άρπαξαν γάλατα, γιαούρτια, μακαρόνια παπούτσια και παντελόνια και τράπηκαν σε φυγή. Συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα. Συγκεκρι...



Άρπαξαν γάλατα, γιαούρτια, μακαρόνια παπούτσια και παντελόνια και τράπηκαν σε φυγή. Συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο trikalavoice.gr συνελήφθησαν χθες (10.06.2014) το απόγευμα στην Καλαμπάκα Τρικάλων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, τέσσερις ημεδαποί ( ένας άνδρας και τρεις γυναίκες), ηλικίας 59, 60, 27 και 43 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή προϊόντων από super market.

Ειδικότερα, δύο από τους δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν προϊόντα διατροφής και ένδυσης, χωρίς να καταβάλουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανέμεναν οι άλλοι δύο δράστες και τράπηκαν σε φυγή.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση