GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον 5ο τελικό θα θα κριθεί ο πρωταθλητής

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο παρέμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά έχει πλέον και το προβάδισμα, μετά τη μεγάλη νίκη του από...


Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο παρέμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά έχει πλέον και το προβάδισμα, μετά τη μεγάλη νίκη του απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σκορ 65-67 επί του Ολυμπιακού, με την οποία ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και πλέον το πρωτάθλημα θα κριθεί στον πέμπτο τελικό, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Οι “ερυθρόλευκοι”, που με νίκη σήμερα θα κατακτούσαν τον τίτλο, ήταν εξαιρετικά άστοχοι στα τρίποντα (4/21), ενώ η καλή άμυνα των παικτών του Φραγκίσκου Αλβέρτη εμπόδισε τα αστέρια του Ολυμπιακού να βρουν το δρόμο προς το καλάθι.
Αντίθετα, οι “πράσινοι”, με καλές επιθετικές επιλογές, πήραν από νωρίς προβάδισμα και δεν το έχασαν μέχρι το τέλος του αγώνα, αν και στο τέλος οι γηπεδούχοι με ένα δυναμικό ντεμαράζ επιχείρησαν να «κλέψουν» το παιχνίδι, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά.
Ο πέμπτος και τελευταίος τελικός των πλέι-οφ της Basket League, ο οποίος θα κρίνει τον τίτλο, θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Τετάρτη 4 Ιουνίου.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση