GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 77χρονης

Την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία έλαβε χώρα μέσα στο διαμέρισμα του θύματος, κατάφεραν... αστυνομικοί του ...




Την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία έλαβε χώρα μέσα στο διαμέρισμα του θύματος, κατάφεραν... αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Γεωργίου, ύστερα από μεθοδική έρευνα.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες , δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 25-06-2014 οι δράστες, με το πρόσχημα πώλησης φρούτων, εισήλθαν στο διαμέρισμα της 77χρονης, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Κατά την παραμονή τους στο χώρο, αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, έγιναν όμως αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία, άσκησαν σωματική βία σε βάρος της και ακολούθως διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο δραστών θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση