GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομαδικός γάμος 90 ζευγαριών στη Λάρνακα

Ενενήντα συνολικά πολιτικοί γάμοι πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας, στην Κύπρο. Η τε...

Ενενήντα συνολικά πολιτικοί γάμοι πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας, στην Κύπρο.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Λάρνακας σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας και τον Οργανωτή Ταξιδίων Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ.
Το μεγαλύτερο σε ηλικία ζευγάρι ήταν 88 χρόνων ο γαμπρός και 55 χρόνων η νύφη, ενώ το μικρότερο ήταν ο γαμπρός 23 χρόνων και 19 ετών η νύφη.
Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου, ο οποίος πραγματοποίησε την τελετή των γάμων είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά κατά την οποία επιλέγεται η Λάρνακα ως ο προορισμός για την πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής διοργάνωσης.
Τα ζευγάρια ήταν κυρίως Ισραηλινοί και Ρώσοι και έφθασαν στη Κύπρο με πλοίο από τη Χάιφα.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις ήταν η φράση του ΚινέζουΠρωθυπουργού για τα ελληνικά ομόλογα, τόσο ενόψει της διαπραγμάτευσης για το χρέος, όσο και ενόψει νέας προσπάθειας δανεισμού μέσα στο καλοκαίρι.






    Η σαφής αναφορά του Λι Κετσιανγκ πως “η Κίνα θα συνεχίσει να είναι μακροπρόθεσμος και υπεύθυνος επενδυτής του ελληνικού ομολόγου” δεν έρχεται τυχαία σε αυτή την περίοδο και μάλιστα από την Αθήνα.
    Η Αθήνα ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να αναζητήσει 2,5 δισ. μέσω ομολόγων και το ενδιαφέρον της Κίνας αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο.
    Ήδη το επιτόκιο έχει βρεθεί ακόμη και κάτω από το 2% και παράγοντες της αγοράς λένε ότι όταν ένας ισχυρός παίκτης εκφράζει ανοιχτά το ενδιαφέρον του τα πράγματα γίνονται πιο έυκολα.
    Το μήνυμα έρχεται μάλιστα σε μια περίοδο που η τρόικα πιέζει για τα προαπαιτούμενα ώστε να απελευθερώσει τις δόσεις των 2 δισ. αλλά και την ώρα που στο eurogroup ο Γ. Χαρδούβελης ξεκίνησε τη συζήτηση για το χρέος.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ως ποτε θα στηνεστε στους απογονους του Χιτλερ;
    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ολοκληρη ΚΙΝΑ ειναι διπλα μας κι εσεις γαμιεστε με τα Ευρωμομουνα; Ρε σεις, μυαλο δεν εχετε; Ρε σεις, τοσο ΠΡΟΔΟΤΕΣ ειστε;
    ΕΞΩ ρε σεις απο την κωλοενωση σημερα κιολας! Επισημη γλωσσα του κρατους γινεται η ΚΙΝΕΖΙΚΗ
    ανοιγουμε τις πορτες μας σε 1,3 ΔΙΣ ανθρωπους, που ετσι και φυσηξουν ολοι μαζι θα κιτρινισει
    η κολοηπειρος την ιδια στιγμη! Στα ξενοδοχεια μας θα μπαινουν ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ οι Κινεζοι
    και ΜΕΤΑ ολοι οι αλλοι!
    ΔΕΝ θελουμε αλλους ρε σεις!
    Ρε τομαρια, ρε ζωα, λιγα ειναι τα ψωμια σας!
    Αληταριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση