GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νέος πρόεδρος της Αιγύπτου ανάγκασε διάσημο σατυρικό καλλιτέχνη να σταματήσει την εκπομπή του [video]

O Αιγύπτιος σατυρικός καλλιτέχνης, Bassem Youssef ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως βάζει τέλος στη δημοφιλή του τηλεοπτική εκπομπή, λό...



O Αιγύπτιος σατυρικός καλλιτέχνης, Bassem Youssef ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως βάζει τέλος στη δημοφιλή του τηλεοπτική εκπομπή, λόγω των “τρομερών πιέσεων” που δέχεται τους τελευταίους μήνες.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Youssef συνδέει το τέλος της εκπομπής του με την εκλογή του Στρατάρχη Αλ Σίσι, ως νέου προέδρου της Αιγύπτου.

Ο σατυρικός καλλιτέχνης αναφέρει πως μετά την ανατροπή του Μόρσι, δέχθηκε έντονες πιέσεις να σταματήσει την εκπομπή και κυρίως να μη βάζει στο… στόχαστρό του τον Στρατάρχη Σίσι και γενικά το στρατιωτικό καθεστώς που ανέτρεψε τον Μόρσι.
Ο Youssef σημειώνει πως ένιωσε να απειλείται ακόμη και η ζωή του, ενώ υπογράμμισε πως το σημαντικότερο από όλα είναι πως δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει την εκπομπή, όπως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα ήθελαν.

Έτσι αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή του στην αιγυπτιακή τηλεόραση, στελνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα για το νέο καθεστώς του Σίσι και το πως σκέφτεται την… ανοικοδόμηση του κράτους της Αιγύπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση