GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάφα μεγατόνων του BBC. Πώς τρομοκράτησε χιλιάδες τηλεθεατές! [video]

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι τηλεθεατές του BBC όταν παρακολουθώντας την Τρίτη το δελτίο καιρού στις 10 το βράδ...



Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι τηλεθεατές του BBC όταν παρακολουθώντας την Τρίτη το δελτίο καιρού στις 10 το βράδυ είδαν να αναγράφεται στην οθόνη η εξής φράση «Προετοιμαστείτε για βιασμό την Πέμπτη», αντί «προετοιμαστείτε για βροχή».

Η φράση αυτή ήταν αρκετή για να επικρατήσει χαμός στο διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι που γράφουν τους υπότιτλους στο δελτίο καιρού φαίνεται να μπέρδεψαν την λέξη rape= βιασμός με την λέξη rain = βροχή. Πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που φωτογράφισαν την εικόνα και ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media.
Οι υπεύθυνοι του σταθμού διόρθωσαν τους υπότιτλους και ζήτησαν συγγνώμη από τους τηλεθεατές.
Σημειώνεται, ότι αυτές τις ημέρες στην πόλη Glastonbury, διοργανώνεται τριήμερο μουσικό φεστιβάλ με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και το οποίο παρακολουθούν πάνω από 175.000 θεατές.
«Φωτιά» πήρε ο βρετανικός Τύπος την επόμενη μέρα καθώς υπενθύμιζε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το BBC κάνει ανάλογες γκάφες.
Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο παρουσιαστής θέλοντας να σηματοδοτήσει την αρχή του Κινεζικού έτους καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο «year of the whores» δηλαδή στο έτος με τις πόρνες, αντί «στο year of the horse», δηλαδή στο «έτος του αλόγου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση