GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ύμνος της Εθνικής μας ομάδας τώρα και στο BBC

Τα ελληνικά χρώματα και ο ύμνος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ταξίδεψαν μέχρι τη Βραζιλία και έγιναν είδηση το βρετανικό δίκτυο BBC...


Τα ελληνικά χρώματα και ο ύμνος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ταξίδεψαν μέχρι τη Βραζιλία και έγιναν είδηση το βρετανικό δίκτυο BBC!
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού «Πες το Σύνθημα» που έτρεξε η ΟΠΑΠ, μέγας χορηγός της Εθνικής μας ομάδας, λίγο πριν το μουντιάλ, συνέθεσε τον ύμνο που συνόδεψε τους παίκτες μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε την μοναδική εμπειρία να βρεθεί στη Βραζιλία μαζί με την Εθνική μας.
Ο Νίκος Σταθοράκης μας μεταφέρει μέσα από τον φακό του BBC τον παλμό και τον ενθουσιασμό της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και αφηγείται το απίστευτό ταξίδι του από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, μέχρι τη νίκη του και την παρουσία του στους αγώνες του Μουντιάλ και τις μαγευτικές παραλίες της Βραζιλίας.
Ταξιδέψτε κι εσείς μέσα από το ρεπορτάζ του BBC εδώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση