GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κέρδη του ΠΑΣΟΚ από τον ανασχηματισμό...

Ικανοποίηση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ για τον ανασχηματισμό καθώς, διατηρεί σε επίπεδο υπουργού τα Υπουργεία Εξωτερικών ( Ευ. Βενιζέλος ), Περι...

Ικανοποίηση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ για τον ανασχηματισμό καθώς, διατηρεί σε επίπεδο υπουργού τα Υπουργεία Εξωτερικών ( Ευ. Βενιζέλος ), Περιβάλλοντος ( Γ. Μανιάτης) και Υποδομών ( Μ. Χρυσοχοϊδης) και αναλαμβάνει το υπουργείο Παιδείας ( με τον συνεργαζόμενο μέσω της Ελιάς Αν. Λοβέρδο ) αντί του Αγροτικής Ανάπτυξης στο οποίο έχει όμως τώρα τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού ( Π. Κουκουλόπουλος). Αποκτά επιπλέον αναπληρωτή υπουργό στο Υγείας ( Λ. Γρηγοράκος) αντί του Εσωτερικών στο οποίο όμως αποκτά τώρα θέση υφυπουργού (Γ. Ντόλιος). Διατηρεί τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας( Φ. Γεννηματά ) και τις θέσεις των υφυπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης ( Ε. Χριστοφιλοπούλου ), Εργασίας ( Β. Κεγκέρογλου ) και Εξωτερικών (Δ. Κούρκουλας) και αποκτά υφυπουργούς στα Υπουργεία Ανάπτυξης ( Οδ. Κωνσταντινοπουλος ) και Πολιτισμού ( Α. Γκερέκου).

6 σχόλια

  1. Μετά τις έντονες πιέσεις του Σημίτη δέχθηκαν οι ΣαμαράΒενιζέλοοι να συμμετέχουν στην κυβέρνηση του και κάποια παρτάλια ως υπουργοί από την ΠΟΛ ΑΝ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΠΑΣΟΚ..

    ΈΦΥΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΠΉΓΕ Ο ΑΡΓΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗΣ !! ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΎΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΑΛΆΞΕΤΕ ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...ΓΙΑΟΥΡΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....ΘΈΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΆ ΠΟΛΎ ΓΑΜΉΣΙ.΄..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΕ.

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

    ΤΣΙΠΡΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΟΥΡΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..
    ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΑΙΏΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΛΟΥ ΡΕΕΕ;;;ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΚΥΝΗΓΆΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..

    ΠΑΣΟΚ Τ-Ε-Λ-Ο-Σ...
    ΚΑΠΟΥΤΤΤΤΤΤΤΤ...ΟΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΚΑ Ο ΑΝΤ1 ΚΑΙ Ο ΣΚΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες το βράδυ σε καφενείο στο Κουκάκι εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός μαζί με καμιά δεκαριά “συντρόφους” του από την ΔΗΜΑΡ για να απολαύσει το τσίπουρο του…Στον ίδιο χώρο βρισκόταν παρέα αντιεξουσιαστών και με το που αντιλήφθηκαν την παρουσία του άρχισαν τις αποδοκιμασίες.

    Οι νεαροί αναρχικοί τον ρωτούσαν για την βίλα Αμαλίας,για τα μνημόνια που ψήφισε και για τη συνεργασία του με την κυβέρνηση .Τον ρωτούσαν για το μνημόνιο και απάντησε για το έγκλημα στην Marfin.Σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων κάποια στισγμή ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ φέρεται να αποκάλεσε την παρέα των νεαρών αντιεξουσιαστών “πρεζάκια”.Μάλιστα σε καταγγελία τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπάρχει καταγγελία για ύβρεις από την πλευρά του Γρηγόρη Ψαριανού: “Στην φράση ενός παιδιού οτι ”έχεις ψηφίσει όλα τα μνημόνια που μ’έχουν στείλει στην ανεργία” απάντησε ”άντε γ…. ρε χοντρέ μαλ…”!Το ποτήρι-όπως υποστηρίζουν οι αντιεξουσιαστές- ξεχείλισε όταν φέρεται να είπε σε εργαζόμενο ”πήγαινε να πάρεις την πρέζα σου τώρα…¨ και τον χτύπησε ”φιλικά” στο σβέρκο…Αναφέρουν μάλιστα πως φεύγοντας τους απείλησε λέγοντας ”θα δείτε τι θα πάθετε” για να πάρει την απάντηση ΄΄θα μας κλάσεις…”

    ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ....ΧΑ ΧΑ ΑΝ ΔΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΎΣ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΓΑΜΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΜΑ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΕΙΤΕ..

    Έτσι έλεγε η γιαγιά μου. Όταν έβλεπε κάτι ωραίο, το έφτυνε για να μην το ματιάσει. Και μου έμεινε η συνήθεια. Γι’ αυτό και φτύνω στα μούτρα αυτόν τον υπέροχο θίασο που προέκυψε από τον ανασκολοπισμό της λογικής.

    Ένας κυνικός μπούλης της καρπαζιάς σε συσκευασία Χριστοδουλάκη αναλαμβάνει υπουργός Οικονομικών.

    Ένας σοβαροφανής φασίστας και ρατσιστής που του αρέσει να μιλάει μπάσα αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας.

    Ένας επικίνδυνα ηλίθιος νάρκισσος που έφτιαξε μέχρι και δικό του κόμμα για να εκβιάσει μία υπουργική θέση ανέλαβε το Παιδείας.

    Και μία εκπρόσωπος της πάλαι ποτέ δοξασμένης Ερμού που όποτε της δίνεται η ευκαιρία κάνει την Κωνσταντοπούλου να μοιάζει λιγομίλητη, ανέλαβε κυβερνητική εκπρόσωπος.

    Σε αυτή τη χώρα ό,τι κι αν ψηφίσεις βγαίνει ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο έγινε και τώρα.

    Ψηφίσαμε στις ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός είπε ότι διάβασε το μήνυμα της κάλπης και αυτό που κατάλαβε ήταν ότι οι ψηφοφόροι ζήτησαν μία κυβέρνηση Σημιτικού ΠΑΣΟΚ με φασιστική προοπτική και νεοφιλελεύθερη πολιτική. Τόσο ξέρει να διαβάζει. Είναι πολιτικά αγράμματος ο Σαμαράς, δε θα το μάθουμε τώρα.Όμως πόση σημασία έχει τι είναι ο Σαμαράς; Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι έχει τεράστια.

    Το σημερινό καθεστώς λειτουργεί πάνω σε ένα πλαίσιο που θυμίζει τον IRA. Έχει, δηλαδή, στρατιωτικό και πολιτικό σκέλος.

    Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το στρατιωτικό που στη δική μας περίπτωση είναι οι τραπεζίτες.

    Αυτοί χρειάζονται πολιτικά αγράμματους, μωροφιλόδοξους, γραφικούς και αμετανόητους φασίστες για να επανδρώσουν το πολιτικό τμήμα που θα τους νομιμοποιεί και θα διαδίδει ότι έχουμε Δημοκρατία.

    Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά. Έκαναν ένα φρεσκάρισμα στο πολιτικό τους τμήμα, διότι τόσο αντέχουν οι προσωπικότητες που επιλέγουν. Μέσα στο 12μηνο λήγουν. Τρελαίνονται και αποκαλύπτονται.

    Όποιος πιστεύει ότι είναι για παραπάνω, ας μου πει ειλικρινά πόσο ακόμη πίστευε ότι θα άντεχε ο Γεωργιάδης να διασκεδάζει το κοινό; Ήδη είχε κουράσει. Για τόσο είναι. Όλοι τους.

    Κι ο Σαμαράς για τόσο είναι. Αν λειτουργούσε ως ένας φυσιολογικός πρωθυπουργός, δηλαδή εμφανιζόταν στη Βουλή, δε ζούσε στο αποστειρωμένο περιβάλλον του Μαξίμου και δεν τον προστάτευαν οι μπράβοι με τα μούσια που έχει γύρω του, θα είχε γίνει σκόνη. Θα γέμιζε μούχλα. Χαλάνε, γι’ αυτό τους αλλάζουν τόσο γρήγορα.

    Ναι, θα γελάσουμε και με τον νέο θίασο. Όμως λιγότερο, γιατί πλέον ξέρουμε το έργο.

    Όμως αυτό που στην ουσία δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι κι αυτοί γελάνε μαζί μας. Πιάνουν τις κοιλιές τους από τα γέλια οι τραπεζίτες. Τελικά ίσως κι εμείς να έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας, να έχουμε αποδεχτεί την ξευτίλα μας και να γελάμε με τα χάλια μας, όχι με τα χάλια τους.

    Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα δικά μας χάλια είναι χειρότερα από του κάθε Σαμαρά. Φτου και σε μας, λοιπόν, να μην αβασκαθούμε για την ανοχή και το προσκύνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση