GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελεονώρα και ο Πέτρος σε νέες περιπέτειες!

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης H δήλωση της χτεσινής ημέρας ανήκει στην Ελεονώρα Μελέτη που με τον γνωστό της- άντε να πω να τελειώνουμε, ...


Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης

H δήλωση της χτεσινής ημέρας ανήκει στην Ελεονώρα Μελέτη που με τον γνωστό της- άντε να πω να τελειώνουμε, έχω και δουλειές- τρόπο ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει σεξ με τον Γιούρκα (ένας είναι ο Γιούρκας).
Μπορεί το ύφος της να κακοφαίνεται σε πολλούς, προσωπικά όμως εκτιμώ ότι είναι ίσως η μόνη γυναίκα στην τηλεόραση που, όχι μόνο δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, αλλά δεν διστάζει να τις τινάξει στον αέρα προκειμένου να κοιμηθεί ήσυχη το βράδυ.

Επίσης, σε αντίθεση με άλλες διάσημες Ελληνίδες, δεν διαθέτει επιλεκτική μνήμη- δηλαδή δεν ξεχνάει ό,τι δεν τη συμφέρει και δεν είναι αχάριστη...
Και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που τα έχει σπάσει και δυο τρεις φορές μαζί της, αλλά στο τέλος πάντα ξαναμιλάμε- εξάλλου μαζί της δεν πλήττεις ποτέ.

Μένει τώρα να δούμε αν θα παραμείνει στο Star γιατί, όπως μαθαίνουμε, το κανάλι επιθυμεί να είναι η παρουσία της καθημερινή και την επόμενη σεζόν, κάτι που δεν ταιριάζει όμως με το concept που έχει προτείνει η ίδια.
Η είδηση όμως της Τετάρτης- εκτός από το Just, που αποφάσισε λίγο πριν τον τερματισμό να φανεί επιτέλους αντάξιο των προσδοκιών μας- αφορούσε στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού που φαίνεται ότι θα μείνουν τελικά στην πρωινή ζώνη του Mega και την επόμενη σεζόν- φυσικά οι συζητήσεις είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Όσο για το Just, η ιστορία επαναλαμβάνεται;
Στον τελικό πέρασαν εκείνος που τραγουδούσε καλύτερα (όπως ο Παναγιώτης Πετράκης) και εκείνος που μας έκανε να χαμογελάσουμε και να αγαπήσουμε- ακόμα- περισσότερο (όπως η Μαρία Μπεκατώρου).
Μένει τώρα να δούμε αν και στον τελικό της επόμενης Τετάρτης της θα νικήσει η φωνή ή το χιούμορ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση