GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγόρευση… πανηγυρισμών στη Γερμανία!

Δεν τον λες και τον πιο συναισθηματικό λαό του κόσμου. Παρόλα αυτά, ακόμα και οι Γερμανοί πανηγυρίζουν όταν μπαίνει γκολ. Σε μι...



Δεν τον λες και τον πιο συναισθηματικό λαό του κόσμου. Παρόλα αυτά, ακόμα και οι Γερμανοί πανηγυρίζουν όταν μπαίνει γκολ. Σε μια συνοικία του Βερολίνου ωστόσο, τη Νόικολν, θα πρέπει να το κάνουν πριβέ από ‘δω και πέρα.

Μετά από προσφυγή κατοίκου λοιπόν στο δικαστήριο (εξαιτίας του ότι ενοχλήθηκε από το θόρυβο στη διάρκεια του παιχνιδιού με την Γκάνα) η απόφαση ήταν ξεκάθαρη:

Απαγορεύονται οι πανηγυρισμοί στους δρόμους μετά τις 10 το βράδυ!

Ξεκαθαρίζεται, δε, ότι δικαίωμα για ομαδικά συνθήματα ή πανηγυρισμούς σε γκολ υπάρχει μονάχα μέσα στα σπίτια -κι αυτό μονάχα με κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα.

Τουλάχιστον η συγκεκριμένη απόφαση δεν θα έχει επ’ αόριστον ισχύ, αλλά θα εφαρμοστεί μέχρι τις 14 Ιουλίου, όταν και θα ‘χει τελειώσει πλέον το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση