GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέμπτη ημέρα αποχής στα Δημοτικά Σχολεία στη Μαγούλα Αττικής

Για 5η ημέρα τα δύο Δημοτικά Σχολεία, το 1ο και 3ο στη Μαγούλα Αττικής παρέμειναν κλειστά, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στ...



Για 5η ημέρα τα δύο Δημοτικά Σχολεία, το 1ο και 3ο στη Μαγούλα Αττικής παρέμειναν κλειστά, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 9 Ιουνίου των 2 Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, για τις επερχόμενες συγχωνεύσεις.
Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν πολλά κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα για τους 290 και πλέον μαθητές που καθιστούν αδύνατη οποιαδήποτε κατάργηση-συγχώνευση!
Όπως έχουν ενημερωθεί οι Σύλλογοι, υπάρχει η πρόθεση, από πλευράς του υπουργείου Παιδείας,να εξετασθεί η ανάκληση των αποφασισμένων συγχωνεύσεων του 5ου – 11ου Δ.Σ Ελευσίνας και του 1ου – 3ου Δ.Σ. Μαγούλας , ωστόσο εάν δεν υπάρξει επίσημη απόφαση και κοινοποίηση στους αρμόδιους φορείς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα ισχύσει τελικά.

Να ενημερώσουμε ότι σήμερα 10/6/2014 στις 7:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στη Μαγούλα πορεία ενάντια στις συγχωνεύσεις.
Η πορεία θα ξεκινήσει από τα 1ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Μαγούλας. grizosgatos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση