GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Βούλγαροι προωθούσαν ομοεθνή τους στην πορνεία

Στην κλασική -πλέον- παγίδα του αστυνομικού που εμφανίστηκε ως «πελάτης», έπεσαν δυο Βούλγαροι μαστροποί, οι οποίοι προωθούσαν στην ...


Στην κλασική -πλέον- παγίδα του αστυνομικού που εμφανίστηκε ως «πελάτης», έπεσαν δυο Βούλγαροι μαστροποί, οι οποίοι προωθούσαν στην πορνεία μια 32χρονη ομοεθνή τους.
Το «ροζ» ραντεβού κλείστηκε σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες της Λαμίας, όπου συνελήφθησαν όλοι.
Ο αστυνομικός της Ασφαλείας είχε έρθει σε επαφή με έναν 40χρονο Βούλγαρο που ζήτησε 100 ευρώ για την συμπατριώτισσά του, την οποία συνόδευε στη συνάντηση με το «πελάτη», ενώ ο 38χρονος ομοεθνής συνεργός του παρακολουθούσε από απόσταση αν όλα πήγαιναν καλά. Αυτός, όμως, ήταν και ο πρώτος που συνελήφθη, ενώ ο «συνοδός» έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μόλις παρέλαβε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.
Οι δυο μαστροποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ενώ σε βάρος της 32χρονης βεβαιώθηκε παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων πταισματικού χαρακτήρα και αφέθηκε ελεύθερη.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση