GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπήρξαν θύματα στη σημερινή επίθεση των ενόπλων στο Καράτσι

Η σημερινή επίθεση στο αεροδρόμιο του Καράτσι, η δεύτερη σε διάστημα δύο ημερών, τερματίστηκε, με τη διαφυγή των ενόπλων και χω...



Η σημερινή επίθεση στο αεροδρόμιο του Καράτσι, η δεύτερη σε διάστημα δύο ημερών, τερματίστηκε, με τη διαφυγή των ενόπλων και χωρίς να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας.

Εκπρόσωπος της Δύναμης Ασφαλείας του Αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι δύο ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ κατά της ακαδημίας της Δύναμης και διέφυγαν, όταν οι πακιστανικές δυνάμεις απάντησαν στα πυρά.

Το Κίνημα των Πακιστανών Ταλιμπάν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανακοίνωσε, από την πλευρά του ότι το αεροδρόμιο του Καράτσι επαναλειτουργεί, έπειτα από τη διακοπή των πτήσεων κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση