GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Κυριακή το μνημόσυνο της αδικοχαμένης αθλήτριας Άννας Πολλάτου

Συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατό της Άννας Πολλάτου που έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα... Οι συναθλήτριες και ...



Συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατό της Άννας Πολλάτου που έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα...
Οι συναθλήτριες και αδελφικές φίλες της αδικοχαμένης αθλήτριας καταγγέλλουν ότι πολλοί αθλητές δεν μπορούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνό της, το οποίο θα γίνει στην Κεφαλονιά διότι η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία έχει διοργανώσει την ίδια ημέρα αγώνες, στους οποίους πρέπει να πάνε!

Η Ειρήνη Αϊνδιλή, η Χαρά Καρυάμη και η Εύα Χριστοδούλου κατέθεσαν επίσημο έγγραφο, στο οποίο ζήτησαν την αλλαγή των αγώνων για να μπορέσουν όσοι συνάδελφοί τους δεν πήγαν στην κηδεία της Άννας να πάνε στο μνημόσυνο. Αυτό όμως δεν έγινε δεκτό.

«Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό» δήλωσαν τα τρία κορίτσια και πρόσθεσαν: «Εμείς κάναμε αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ίδια η Ομοσπονδία. Στο έγγραφο ζητήσαμε να γίνει η μεταβολή του αγώνα μια εβδομάδα μετά ή αλλιώς όπως και θα έπρεπε να γίνει σε ένδειξη πένθους και ως φόρο τιμής σε μια Ολυμπιονίκη να μην διεξαχθεί κανένας αγώνας!»
lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση